Αποτρίχωση Laser στα χέρια

Η έντονη τριχοφυΐα στα άκρα ιδίως αν η γυναίκα έχει λευκό δέρμα και σκούρες τρίχες είναι αντιαισθητική, προκαλεί δυσφορία και δύσκολη να αντιμετωπιστεί με τις «παραδοσιακές» μεθόδους.

Το ξύρισμα αντενδείκνυται διότι καμία δεν επιθυμεί να έχει μια άγρια και ξηρή επιδερμίδα, το κερί διαρκεί λίγο, οι δε αποτριχωτικές κρέμες εύκολα προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς.

Αντί να καταφεύγετε σε επίπονες και κουραστικές διαδικασίες που δεν λύνουν το πρόβλημα σε βάθος χρόνου, επενδύστε στην αποτρίχωση laser στα χέρια με την τεχνολογία Αλεξανδρίτη.

Βελούδινα χέρια με Laser Αλεξανδρίτη

 

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο τους βραχίονες, τους πήχεις ή όλο το χέρι εφόσον έχετε έντονη τριχοφυΐα. Να είστε βέβαιες πως τα απαλά, λεία χέρια θα προσθέσουν θηλυκότητα στην εμφάνισή σας.

Αποτρίχωση laser στα χέρια και τις μασχάλες

Η πλειοψηφία των γυναικών χρησιμοποιεί ξυράφι, με ανεπιθύμητες παρενέργειες, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή έχει λεπτό και ευαίσθητο δέρμα.

Είναι αδύνατον να γίνει βαθύ ξύρισμα, εύκολα τραυματίζεται, ενώ σε συνδυασμό με τη χρήση αποσμητικού, το σημείο επιβαρύνεται και μπορεί να προκληθεί μόλυνση και ερεθισμός. Το κερί επίσης είναι εξαιρετικά επίπονο, και αντίστοιχα έχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει φλεγμονή και βέβαια θυλακίτιδα.

Η αποτρίχωση laser μπορεί και εισχωρεί στο θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει την γύρω ευαίσθητη περιοχή, επιλύοντας το πρόβλημα μακροπρόθεσμα.

Είναι μια ασφαλής διαδικασία, όπου οι παράμετροι του μηχανήματος έχουν εξατομικευτεί στις ανάγκες σας, ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και την υφή της τρίχας. Μην ρισκάρετε το υγιές δέρμα σας για τίποτα λιγότερο.

Με το laser Αλεξανδρίτη θα ξενοιάσετε από την καθημερινή ταλαιπωρία της αφαίρεσης των τριχών, από τα σημάδια, από τα υπολείμματα τριχοφυΐας και από την θυλακίτιδα.

Μετά από 4 ή 6 συνεδρίες – ο αριθμός καθορίζεται ανάλογα με την ένταση της τριχοφυϊας – θα απαλλαγείτε από τις τρίχες που έχετε στα χέρια σας και θα μπορείτε να τα κινείτε ελεύθερα και να αγγίζετε το βελούδινο δέρμα σας χωρίς σκέψη.


Επικοινωνήστε μαζί μας