Baby-BTX

Εάν αναρωτιέστε πώς θα επιτύχετε μία πιο γοητευτική και νεανική εμφάνιση, άμεσα και ανώδυνα, το BTX δίνει την απάντηση. Η βοτουλινική τοξίνη είναι αυτήν τη στιγμή η πιο δημοφιλής θεραπεία προσώπου σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρια ιδιότητα της ενέσιμης αυτής τοξίνης είναι να επιβραδύνει προσωρινά την κίνηση των μυών του προσώπου.

Kαι ο χρόνος σταματά

Το πρόσωπό μας διαθέτει συνολικά 43 μύες, οι οποίοι συσπώνται εκατοντάδες φορές μέσα στη μέρα, χαράσσοντας τελικά γραμμές στο δέρμα μας και δημιουργώντας πτυχώσεις σε αυτό, τις γνωστές δηλαδή ρυτίδες.

Εάν στις ρυτίδες λόγω έκφρασης προσθέσουμε τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης, που συχνά περιλαμβάνει άγχος, αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και μεγάλες δόσεις κούρασης, το να αποφύγει κανείς τις ρυτίδες μοιάζει πραγματικά άθλος.

Ή τουλάχιστον έμοιαζε προτού ανακαλυφθεί η χρήση των κοσμητικών θεραπειών για την αντιγήρανση και την φροντίδα του προσώπου.

Αντίο ρυτίδες

Το ΒΤΧ είναι από τις μοναδικές θεραπείες που καταπολεμούν ακριβώς το αίτιο των ρυτίδων, που είναι η σύσπαση των μυών. Έτσι, σταματώντας την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών επιτυγχάνουν να διαγράψουν ή να μειώσουν προσωρινά τις οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο, τις κάθετες γραμμές του συνοφρυώματος (πτυχώσεις ανάμεσα στα φρύδια) και τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο «πόδι της χήνας».

Η θεραπεία πραγματοποιείται ενέσιμα, και καθώς στοχεύει σε σημεία απ ‘όπου διέρχονται ζωτικής σημασία αγγεία και νεύρα, πραγματοποιείται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό που έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου.

Πρόκειται για μία διαδικασία δοκιμασμένη επί σειρά ετών, η οποία έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως ασφαλής και αποτελεσματική στην καταπολέμηση των ρυτίδων.

Η θεραπεία γίνεται με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ενόχληση ή δυσφορία. Διαρκεί μόνο δέκα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό από τις πρώτες ημέρες.

Μέσα σε 2-3 ημέρες το πρόσωπο δείχνει να είναι αρκετά χρόνια νεότερο. Η βοτουλινική τοξίνη έχει ακόμη την δυνατότητα να μαλακώνει τις κυκλικές γραμμές στον λαιμό, να ανασηκώνει τις γωνίες του στόματος που κρεμούν και να απαλύνει αισθητά τις κάθετες γραμμές «του καπνιστή» γύρω από το άνω χείλος.

Η «μάχη» με τον χρόνο ξεκινάει από νωρίς

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ΒΤΧ είναι η προληπτική του δράση. Έχει αποδειχθεί πως μία πρώιμη ρυτίδα αντιμετωπίζεται ευκολότερα από μία πιο βαθιά, η οποία έχει προκαλέσει ένα μόνιμο τσάκισμα στο δέρμα.

Για το λόγο αυτό ολοένα και νεότερες σε ηλικία γυναίκες στρέφονται στις ενέσιμες θεραπείες. Με βάση την παραπάνω παρατήρηση έχει διαφανεί πως οι γυναίκες που ξεκινούν τις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής πριν από την ηλικία των 30 και πραγματοποιούν συχνές συνεδρίες για κάποια χρόνια δεν θα εμφανίσουν έντονες ρυτίδες ανεξάρτητα από την κληρονομικότητα που τυχόν τους βαρύνει.

Με μία απλή συντήρηση που περιλαμβάνει 1-2 συνεδρίες κάθε χρόνο, το δέρμα παραμένει σφριγηλό και νεανικό. Τα πλεονεκτήματα του BTX δεν σταματούν όμως εδώ.

Τι πιο όμορφο από τον πιο χαρούμενο εαυτό σου

Ξέρουμε πως το πρόσωπό μας ακολουθεί την διάθεσή μας. Σουφρώνουμε τα χείλη και το μέτωπό μας όταν θυμώνουμε ή δυσανασχετούμε, ενώ τα φρύδια μας κοιτούν προς τα κάτω όταν είμαστε κουρασμένοι ή λυπημένοι.

Ύστερα από μελέτες οι επιστήμονες έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι συμβαίνει και το αντίστροφο. Οι ίδιες οι εκφράσεις του προσώπου μας μπορούν εν δυνάμει να επιδράσουν στην διάθεσή μας.

Οι εγκαθιδρυμένες ρυτίδες δηλαδή «θυμίζουν» στον μυ ποια έκφραση έχει συνηθίσει να λαμβάνει και η έκφραση με την σειρά της κατευθύνει στο ανάλογο συναίσθημα.

Καθώς εγχέεται το ΒΤΧ ο μυς αδρανοποιείται μερικώς και η σύσπασή του δεν αποτελεί πλέον μία ακούσια διαδικασία, γεγονός που συναινεί στην καταπολέμηση των αρνητικών συναισθημάτων και της άσχημης διάθεσης.

Baby BTX

Το baby BTX είναι μία πρόσφατη τάση που κινείται προς την κατεύθυνση μίας πιο φυσικής εμφάνισης.

Διαρκεί για μικρότερο διάστημα και χρειάζεται συχνότερες επαναλήψεις, είναι όμως ιδανικό για άτομα διστακτικά αναφορικά με τα αποτελέσματα της διαδικασίας, άτομα που δοκιμάζουν το BTX για πρώτη φορά και για όσους η εργασία τους απαιτεί να λαμβάνουν ένα πλήθος εκφράσεων, όπως είναι οι ηθοποιοί, οι ερμηνευτές και άλλα επαγγέλματα.

Συνιστούμε το BTX σε κάθε γυναίκα που θέλει να ανακτήσει την φυσική της γοητεία και ομορφιά. Γιατί το κάθε πρόσωπο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και οι ρυτίδες δεν χρειάζεται να είναι μέρος τους.

Συμπληρώστε το ατομικό ιατρικό ιστορικό
Συμπληρώστε το ατομικό ιατρικό ιστορικό

Επικοινωνήστε μαζί μας