Ανδρική Αποτρίχωση: Τι λένε οι γυναίκες


Ανδρική Αποτρίχωση: Τι λένε οι γυναίκες

Θέλετε να εμφανιστείτε στην παραλία με πλάτη «κουβέρτα» και στήθος «δάσος» ή σκέφτεστε πλέον σοβαρά να αντιμετωπίσετε σωστά το θέμα;

Πέρασε η εποχή του macho look όπου η έντονη τριχοφυΐα αποτελούσε σημάδι ανδρισμού.
Μην αφήνετε τις τρίχες στην τύχη τους, διότι η τύχη θα αφήσει και εσάς! Αποδεδειγμένα οι γυναίκες προτιμούν τον άνδρα με καθαρή, απαλή επιδερμίδα. Για τη μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών (65%) ο ιδανικός άντρας πρέπει να ’ναι τριχωτός μεν, όχι υπερβολικά δε.
Με άλλα λόγια, sexy θεωρείται ο περιποιημένος άνδρας. Την τριχωτή πλάτη οι γυναίκες την απεχθάνονται, όπως και τις τρίχες στα δάχτυλα των χεριών. Το στέρνο μπορεί να έχει μια αραιή τριχοφυΐα, σε αντίθεση με την κοιλιά η οποία ανεξαρτήτως αν έχετε 6-pack κοιλιακούς ή όχι δείχνει σαφώς καλύτερη όταν είναι καθαρή η επιδερμίδα.
Όμως προσοχή: Αποφύγετε το επίπονο κερί, ή την ξυριστική μηχανή διότι οι συχνές επαναλήψεις θα ερεθίσουν το δέρμα σας και εύκολα θα αποκτήσετε θυλακίτιδα: οι τρίχες συχνά γυρνάνε προς τα μέσα προκαλώντας φλεγμονή.
Πριν προχωρήσετε, αποφασίστε ποια σημεία του σώματος θέλετε να αποτριχώσετε, είτε ολικώς είτε μερικώς. Στο στήθος μπορείτε απλά να αραιώσετε την τριχοφυΐα, ενώ την πλάτη και το σβέρκο καλό είναι να τα αποτριχώσετε πλήρως. Θα σας πάρει λιγότερο χρόνο και λιγότερο κόστος αν κάνετε συνδυαστικά τις περιοχές σε μια συνεδρία από το να τις κάνετε μεμονωμένα. Δείτε τις ενδεικτικές τιμές εδώ.
Επιλέξτε τη μόνιμη, ασφαλή λύση του λέιζερ. Το λέιζερ Αλεξανδρίτη εισχωρεί στο θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας τον χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό. Η θεραπεία λειτουργεί με την επιλεκτική φωτοθερμόλυση: καίει τον θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την αναγέννησή του. Διαθέτει ένα σύστημα ψύξης το οποίο μειώνει αισθητά την παραμικρή αίσθηση ενόχλησης την ώρα της εφαρμογής, και λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας με την οποία είναι σχεδιασμένο, ο χρόνος της κάθε θεραπείας είναι σημαντικά μικρότερος από ότι με άλλα μηχανήματα.
Καθώς οι τρίχες μεγαλώνουν η κάθε μια σε διαφορετικούς χρόνους, θα χρειαστείτε κατά μέσο όρο έξι έως οκτώ θεραπείες για να απαλλαγείτε οριστικά, όμως θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Στο ιατρικό κέντρο Medi Center το μηχάνημα laser Αλεξανδρίτη χειρίζεται ειδικευμένη νοσηλεύτρια με την επίβλεψη δερματολόγου, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που απαιτεί η τεχνολογία laser για μια θεραπεία ασφαλή και αποτελεσματική.

Αναδημοσίευση από το toratora.gr:  http://www.toratora.gr/256980-2-andriki-apotrixosi-ti-lene-oi-gynekes/