Αντίο διπλοσάγονο χωρίς χειρουργείο;


Αντίο διπλοσάγονο χωρίς χειρουργείο;

Η διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία Coolsculpting τώρα εφαρμόζεται και στην δύσκολη περιοχή του λαιμού.

H δημοφιλής θεραπεία κρυογλυπτικής Coolsculpting®, που μέχρι τώρα έλυνε το πρόβλημα του τοπικού πάχους σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα «σωσίβια» κοινώς τα love handles, τα «ψωμάκια» ή το εσωτερικό των μηρών, η πλάτη, τα μπράτσα, με τη νέα εφαρμογή CoolMini καλύπτει την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή κάτω από το πηγούνι και δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα του διπλοσάγονου.

Με την ψύξη του λίπους, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά, χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα αλλά ούτε και οι ιστοί που το περιβάλλουν.

Είναι η μοναδική μέθοδος κρυογλυπτικής στον κόσμο εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), και αποτελεί πλέον τη μοναδική μη επεμβατική μέθοδο για τη μόνιμη αφαίρεση του λίπους στο διπλοσάγονο. Δεν δημιουργούνται τομές, ούτε μένουν ουλές ή σημάδια στο ευαίσθητο σημείο του σαγονιού. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν παρενέργειες.
Τα κύτταρα του λίπους που ψύχονται και κρυσταλλοποιούνται, αποβάλλονται με ασφάλεια μέσω του λεμφικού συστήματος σε διάστημα 2-3 μηνών, δηλαδή μέσω ενός εντελώς φυσιολογικού τρόπου.

Αντίθετα, άλλες πιο επεμβατικές διαδικασίες ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Για παράδειγμα, η ενέσιμη θεραπεία Kybella έχει συνδεθεί με προσωρινές νευρικές βλάβες στην περιοχή του πηγουνιού.

Η θεραπεία για το διπλοσάγονο είναι γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα) και βάσει πρωτοκόλλου απαιτούνται 2 επισκέψεις. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε σε 3-8 εβδομάδες από την θεραπεία, ενώ θα παρατηρείτε μέρα με τη μέρα το λίπος από την περιοχή να υποχωρεί και το πηγούνι σας να αποκτά ένα λείο και όμορφο σχήμα.

Τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Και όταν λέμε για πάντα, το εννοούμε!

Smart tip:

Το CoolMini εκτός από την περιοχή του πηγουνιού εφαρμόζεται και σε δύο περιοχές πολύ δύσκολες για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους: γόνατα και κάτω από τη μασχάλη (το σημείο που πιέζει το σουτιέν).

Αναδημοσίευση από το trelokouneli.gr: http://www.trelokouneli.gr/antio-diplosagono-choris-chirourgio/