Εμπιστευτείτε την κρυολιπόλυση: Θα αποκτήσετε τέλειες αναλογίες για το καλοκαίρι!


Εμπιστευτείτε την κρυολιπόλυση: Θα αποκτήσετε τέλειες αναλογίες για το καλοκαίρι!

Δεν είναι τυχαίο πως μια μη επεμβατική θεραπεία για την απώλεια του τοπικού λίπους αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές. Η κρυολιπόλυση Coolsculpting είναι η τελευταία λέξη στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής.

Ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής, δεν αμελείτε την άσκηση, είστε οπαδός της υγιεινής ζωής, όμως δεν έχετε καταφέρει να εξαφανίσετε το τοπικό πάχος το οποίο επιμένει να βρίσκεται στο σώμα σας. Δραστικά μέτρα όπως η χειρουργική λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική έχουν περάσει από το μυαλό σας, όμως με το που αντιληφθήκατε το υψηλό κόστος του χειρουργείου και το μεγάλο χρόνο αποθεραπείας που απαιτείται, διστάζετε. Δεν το βάζετε όμως κάτω, συνεχίζετε ακόμα πιο αυστηρή διατροφή και επισκέπτεστε ακόμα πιο συχνά το γυμναστήριο. Προσπάθεια δίχως αποτέλεσμα, καθώς τα ψωμάκια παραμένουν, η κοιλιά δεν μειώνεται, τα μπράτσα συνεχίζουν να σας ενοχλούν: αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημεία που μπορεί η κρυολιπόλυση να λύσει το πρόβλημα. Το εσωτερικό των μηρών, το διπλοσάγονο, η περιφέρεια, τα love handles αντιμετωπίζονται δραστικά και εξαφανίζονται μια για πάντα.

Αν το σενάριο που μόλις περιγράψαμε κάτι σας θυμίζει, τότε η θεραπεία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως, μάλλον είναι η κατάλληλη για εσάς.

Εδώ λοιπόν είναι τα νέα:

Το Coolsculpting είναι η νέα buzz λέξη στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής. Δεν αφορά απώλεια βάρους, αλλά απώλεια πόντων.

Η διαδικασία που έχει πλέον γίνει «μόδα», χρησιμοποιεί το ψύχος για να απομακρύνει το περιττό πάχος. Το Coolsculpting με τη μέθοδο του παγωμένου αέρα, σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, παγώνει τα λιποκύτταρα. Με φυσική διαδικασία αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Μετά από έξι εβδομάδες θα δείτε την πρώτη έντονη διαφορά. Το τελικό αποτέλεσμα μείωσης των πόντων ολοκληρώνεται στους δύο μήνες.
Η Κατερίνα, μητέρα 35 ετών, δεν επιζητά να έχει σώμα μοντέλου, αλλά θέλει να δείχνει όμορφη στα ρούχα της και να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. «Γυμνάζομαι καθημερινά, διατρέφομαι υγιεινά, όμως δεν μπορούσα με τίποτα να ξεφορτωθώ το περιττό λίπος. Το Coolsculpting ήταν η λύση για μένα,» δήλωσε.

Δεν είναι όμως όλοι οι υποψήφιοι ιδανικοί για το Coolsculpting.

Ο ιδανικός υποψήφιος για το Coolsculpting είναι το άτομο που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, και έχει επίμονο τοπικό πάχος. Όσοι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεραπεία σίγουρα επιθυμούν να αποφύγουν το χειρουργείο, τον χρόνο ανάρρωσης και αποθεραπείας, όπως βέβαια και το μεγάλο κόστος που συνοδεύει μια χειρουργική επέμβαση.

«‘Εχουμε δει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τους ασθενείς μας», αναφέρει η ιατρική ομάδα του Medi Center.

Εξειδικευμένοι νοσηλευτές εκπαιδευμένοι στην Αμερική από την Zeltiq, μητρική εταιρία του Coolsculpting, εγγυώνται άριστη εφαρμογή και ασφαλή διαδικασία.

Ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο, ο υποψήφιος πρώτα εξετάζεται, ελέγχεται κλινικά και γίνεται εκτίμηση του ποσοστού λίπους που θα εξαλειφθεί. «Δεν προχωράμε σε θεραπεία του ενδιαφερόμενου αν δεν είμαστε σίγουροι πως θα έχει αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε πως απαιτείται άλλη θεραπεία, τον ενημερώνουμε με σαφήνεια διότι στόχος μας είναι ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της μεθόδου που θα επιλέξουμε για αυτόν», προσθέτει ο Δημήτρης Βενιζέλος, ειδικευμένος νοσηλευτής του Coolsculpting.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Coolsculpting έναντι των άλλων μεθόδων κρυολιπόλυσης είναι πως απαιτείται μόνο μια συνεδρία ανά περιοχή, έχει εγγυημένο αποτέλεσμα και είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης που φέρει την έγκριση του παγκοσμίως φερέγγυου FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση.

Αναδημοσίευση από το trelokouneli.gr :  http://www.trelokouneli.gr/i-lysi-gia-telies-analogies-to-kalokeri-i-idiki-protinoun/