Χείλη για φίλημα


Χείλη για φίλημα

Ανακαλύψτε πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε σαρκώδη, όμορφα χείλη σε ελάχιστο χρόνο.

Το μυστικό είναι το Υαλουρονικό Οξύ

Θέλετε καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη που να μοιάζουν φυσικά; Η αισθητική ιατρική προσφέρει τη λύση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως για να ανασχεδιάσει τα χείλη και να αλλάξει το πρόσωπό σας.

Με λίγες μόνο ανώδυνες μικροενέσεις με υαλουρονικό οξύ τα χείλη που έχουν χάσει τον όγκο τους μπορούν να «γεμίσουν» και να δώσουν έναν πιο θηλυκό τόνο στην εικόνα σας. Καθώς τα χείλη είναι από τα πιο ερωτικά σημεία του γυναικείου προσώπου όταν κανείς επιχειρεί να τα τονίσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο. Πέρα από το «γέμισμα» των χειλιών ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να δώσει μεγάλη έμφαση στη δημιουργία του περιγράμματος και στην τυχόν διόρθωση του σχήματός τους.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να βελτιώσει με μερικές στρατηγικές κινήσεις την εικόνα του προσώπου χωρίς πόνο ή χρόνο ανάρρωσης, σε ελάχιστο χρόνο. Αποτελεί ένα συστατικό συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό αφού υπάρχει φυσικά στο σώμα μας, στην μεσαία στοιβάδα του δέρματός μας. Χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της αισθητικής, είτε σε υγρή μορφή (μεσοθεραπεία) είτε σε μορφή διάφανης γέλης (filler). Και οι δύο αυτές εφαρμογές του είναι ενέσιμες, και πλεονεκτούν έναντι προϊόντων τοπικής χρήσης καθώς το μόριο του υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα μεγάλο και αδυνατεί να διαπεράσει την επιφάνεια του δέρματος. H χρήση του υαλουρονικού οξέος στη μεσοθεραπεία αποσκοπεί στην καταπολέμηση της ξηρότητας και της θαμπάδας, ενώ με την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει αποτρέπει τον σχηματισμό νέων ρυτίδων. Πολύ δημοφιλής είναι η χρήση του και ως filler (υλικό πλήρωσης των ρυτίδων). Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να «γεμίζει» τα μικρά κενά της επιδερμίδας, όπως ρυτίδες, γραμμές, κοιλότητες αλλά και να προσφέρει όγκο σε μεγαλύτερες περιοχές αν χρειάζεται.

Όσο προσεκτική κι αν είναι η έγχυση του υαλουρονικού οξέος, εάν ο πλαστικός χειρουργός δεν ασχοληθεί ώστε να προσδώσει σχήμα στα χείλη τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά μεγάλα χείλη. Η αύξηση του όγκου πρέπει να είναι σε συνάρτηση με την βελτίωση του περιγράμματος. Τα ιδανικά χείλη επιτυγχάνονται όταν χρησιμοποιούνται οι σωστές αναλογίες του πληρωτικού, και όταν ο πλαστικός χειρουργός δίνει βαρύτητα στο δημιουργία σχήματος.