Hydrafacial: Ο καθαρισμός προσώπου δεν είναι μόνο για τις γυναίκες


Hydrafacial: Ο καθαρισμός προσώπου δεν είναι μόνο για τις γυναίκες

Θα ακούς τους φίλους σου να σε κοροϊδεύουν ή θα αδιαφορήσεις και σε μερικά χρόνια θα γελάς; Με το Hydrafacial μάλλον το δεύτερο θα γίνει.

Είσαι από αυτούς που βλέπουν τη γυναίκα να βάζει κρέμες να κάνει καθαρισμό προσώπου και γελάς. Σκέφτεσαι ότι «αυτές τις αηδίες δεν θα τις έκανε ποτέ κανένας άντρας». Ζεις στο 1960; Τότε γιατί να σκέφτεσαι όπως τότε. Με το Hydrafacial ο καθαρισμός προσώπου γίνεται unisex, αλλά το κυριότερο είναι ότι φροντίζεις το δέρμα σου να παίρνει δυνάμεις για να μείνει όσο το δυνατό πιο νέο και «συνεχές» γίνεται.
Η ανδρική περιποίηση έχει εξελιχθεί σε σχέση με το παρελθόν, η χρήση καλλυντικών προϊόντων έχει απενοχοποιηθεί, και στις μέρες μας η αισθητική ιατρική προσφέρει μια πληθώρα θεραπειών που μπορούν να αξιοποιήσουν χωρίς φόβο και οι άνδρες.
Η επιδερμίδα του άνδρα μπορεί να διαφέρει από τη γυναικεία λόγω ορμονών, όμως έχει και αυτή τις ίδιες ανάγκες. Ενυδάτωση, καθαρισμό, απολέπιση και εφόσον υπάρχουν προβλήματα όπως η ακμή ή λιπαρότητα, στην φαρέτρα της αισθητικής ιατρικής έχουν προστεθεί ειδικά peelings που σας χαρίζουν ένα νέο, υγιές πρόσωπο.
Είναι γνωστό πως το δέρμα ανανεώνεται εκ των έσω, άρα όσες κρέμες και να χρησιμοποιείτε, αν δεν προσέξετε τη διατροφή σας και δεν βοηθήσετε οι ίδιοι τον οργανισμό σας αποφεύγοντας κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, τότε οι ρυτίδες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Σε κάθε περίπτωση, ο τακτικός καθαρισμός και ενυδάτωση είναι απαραίτητος για όλους τους τύπους δέρματος. Το σύστημα Hydrafacial είναι αμερικανικής προέλευσης και αγαπημένη θεραπεία των celebrities, καθώς αναζωογονεί άμεσα το δέρμα, απαλύνοντας τις ρυτίδες χωρίς να απαιτείται επέμβαση.
Χρειάζεται μόλις μισή ώρα για να αποκτήσει το πρόσωπό σας όλα όσα χρειάζονται για καθαρή, φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς. Μισή ώρα μέσα στην ημέρα και μετά συνεχίζετε τις δουλειές σας.
Το Hydrafacial συνδυάζει τα οφέλη της δερμοαπόξεσης όσο και του peeling, προσφέροντας μία αυτοματοποιημένη και ανώδυνη αφαίρεση των βλαβών του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται για τη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς και για την υπερμελάγχρωση, όπως οι καφέ κηλίδες λόγω ηλικίας και οι πανάδες που οφείλονται στην παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Αντιμετωπίζει δραστικά τη λιπαρότητα και την τάση για ακμή, ενώ μειώνει εντυπωσιακά τους διευρυμένους πόρους (μαύρα στίγματα, σπυράκια). Επιπλέον, έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.
Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:
1. Την απολέπιση προσώπου
2. Την ενυδάτωση του δέρματος
3. Την διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ρυτίδες, ερυθρότητα, πανάδες)
4. Τη συνολική αναζωογόνηση προσώπου
Η ιατρική ομάδα του Medi Center αποτελείται από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και εξειδικευμένους νοσηλευτές με εκπαίδευση στην Αμερική. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας εγγυάται πως οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες.