Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία παρατείνει φυσιολογικά τη νεότητα


Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία παρατείνει φυσιολογικά τη νεότητα

   Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) είναι μία ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης και πρόληψης των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος.

Μέσα στο πνεύμα της σύγχρονης αναγεννητικής ιατρικής που «εκμεταλλεύεται» τις αναπλαστικές ιδιότητες του ίδιου του οργανισμού, η αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί τα κύτταρα του αίματος του ασθενούς για να καταπολεμήσει τις ρυτίδες και να ανανεώσει την επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού, των χεριών και του ντεκολτέ. Η θεραπεία ξεκινά με μία απλή αιμοληψία και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας του αίματος, το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια χρησιμοποιείται ως υλικό μεσοθεραπείας. Οι αυξητικοί παράγοντες, οι βιταμίνες και οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα αιμοπετάλια που εγχέονται, οδηγούν στην καλύτερη οξυγόνωση, στην θρέψη, στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων.

Η μέθοδος ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος με φυσικό τρόπο επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι ρυτίδες, τα σημάδια και οι ουλές εξομαλύνονται και το πρόσωπο αναζωογονείται και λάμπει. Όπως μας ενημέρωσαν στο πρότυπο ιατρικό κέντρο Medi Center στη λεωφόρο Ποσειδώνος, το θεραπευτικό πρωτόκολλο ορίζει τρεις συνεδρίες κατά το πρώτο εξάμηνο και στην συνέχεια μία συνεδρία ανά έξι μήνες. Είναι μία θεραπεία που συνδυάζεται άψογα με άλλες διαδικασίες της ιατρικής αισθητικής όπως το botox, το dermapen, το υαλουρονικό οξύ και τα νήματα προσώπου PDO.