Βρήκαμε τον τρόπο για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα


Βρήκαμε τον τρόπο για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα

Η δυσπιστία σας απέναντι σε κρέμες, συμπληρώματα διατροφής, ειδικά scrubs και ότι άλλο διαβάζετε κατά καιρούς ψάχνοντας την καταλληλότερη λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για να καταπολεμήσετε την αντιαισθητική όψη της φλούδας πορτοκαλιού είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα χρόνιο, δύσκολο πρόβλημα στο οποίο συμβάλλουν γενετικοί, οργανικοί και ορμονικοί παράγοντες. Δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ αδύνατων και εύσωμων γυναικών, αντιθέτως συμβαίνει συχνά αδύνατες να υποφέρουν ενώ γεμάτες σιλουέτες να μην έχουν ούτε ίχνος κυτταρίτιδας. Η εναπόθεση λιποκυττάρων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως γλουτοί, μηροί, γόνατα, έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα στα σημεία αυτά να έχει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Μην απελπίζεστε, υπάρχει λύση.

Οι ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με την ενέσιμη μεσοθεραπεία καταπολεμούν την κυτταρίτιδα. Το δέρμα σας θα γίνει σφριγηλό και λείο, χωρίς καμία παρενέργεια ή επέμβαση, απλά ενεργοποιώντας τον οργανισμό σας.

Το φαινόμενο της κυτταρίτιδας επιδεινώνεται ακόμα παραπάνω αν ακολουθεί κανείς καθιστική ζωή, έχει άγχος και δεν φροντίζει τις διατροφικές του συνήθειες.

Ο ιδανικός συνδυασμός θεραπειών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας εξαλείφει την κυτταρίτιδα από την πρώτη συνεδρία. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος όπου με πολλαπλές μικρές ενέσεις εκχέονται βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και φυτικά εκχυλίσματα στο μεσόδερμα. Ανεξάρτητα από το στάδιο της κυτταρίτιδας το οποίο έχετε, η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει την καρδιά του προβλήματος: στοχεύει απευθείας στα λιπώδη κύτταρα με άμεσα αποτελέσματα.
Οι ραδιοσυχνότητες (RF) έχουν την ιδιότητα να περνούν στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζουν τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη. Η θερμότητα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συγχρόνως οδηγεί σε συρρίκνωση των λιποκυττάρων, μειώνοντας αισθητά την ορατή κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζει το δέρμα. Ως αίσθηση, το μόνο που θα νιώσετε είναι μια θερμότητα η οποία όμως είναι ακίνδυνη και χωρίς προβλήματα: δεν δημιουργεί κοκκινίλες ή οποιοδήποτε άλλο ερεθισμό.

Ο αριθμός των θεραπειών καθορίζεται ανάλογα με το βαθμό της κυτταρίτιδας που αντιμετωπίζετε. Κατά μέσο όρο θα χρειαστείτε 8 συνεδρίες, με απόσταση μεταξύ τους 1 εβδομάδα. Από την πρώτη συνεδρία θα δείτε τη διαφορά, ενώ σταδιακά θα βλέπετε ολοένα και μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι πως θα βελτιωθεί ταυτόχρονα η κυκλοφορία του αίματος, και το δέρμα σας θα αναζωογονηθεί άμεσα.

Εκτός όμως από το πλάνο των θεραπειών, για να ενισχύσετε ακόμα περαιτέρω το αποτέλεσμα, προσπαθήστε να πίνετε πολύ νερό, να αποφεύγετε εν γένει τα τηγανητά και να ασκήστε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μόνο 10 λεπτά περπάτημα την ημέρα.