Οξυγόνο: απαραίτητο για ένα υγιές δέρμα


Οξυγόνο: απαραίτητο για ένα υγιές δέρμα

Η θεραπεία O2 lift χρησιμοποιεί το οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο προκειμένου να επιδιορθώσει και να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το οξυγόνο σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και τα φυτικά βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνει η θεραπεία O2 lift δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το δέρμα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να λάμψει. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Η οξυγόνωση προσφέρει στο πρόσωπο λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για καλύτερη οξυγόνωση στα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο πυροδοτείται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως.

Η θεραπεία O2 lift διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει 5 στάδια:

Καθαρισμός: Η επιδερμίδα φωτίζεται και ανανεώνεται από το πρώτο λεπτό, καθώς αφαιρούνται οι τοξίνες και το σμίγμα με ένα απαλό gel που αποκτά κρεμώδη υφή όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Χωρίς οξέα ή άλλα χημικά πρόσθετα, το O2 lift gel to milk cleanser είναι ενισχυμένο με φυτικά βλαστοκύτταρα και βότανα.

Απολέπιση: Με το O2 enzymatic facial peel τα νεκρά κύτταρα φεύγουν χωρίς να προκαλείται ερεθισμός χάρη στα ένζυμα φρούτων που περιλαμβάνει, και το δέρμα προετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μάσκα οξυγόνου.

Οξυγόνωση: Η μοναδική μάσκα με τεχνολογία foam burst, οξυγονώνει την επιδερμίδα απελευθερώνοντας καθαρά μόρια οξυγόνου και προσφέρει άμεση λάμψη.

Αναγέννηση: Για ακόμα μεγαλύτερη τόνωση, ο ορός O2 stem cell facial enhancer, με βλαστοκύτταρα, αντιοξειδωτικά και βότανα ενισχύει το αποτέλεσμα της μάσκας, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη γήρανση.

Ενυδάτωση: Το O2 lift moisturizer αφενός προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία αφετέρου δίνει στο δέρμα μια λεία υφή.

Οτιδήποτε κι αν σας προβληματίζει σχετικά με την επιδερμίδα του προσώπου σας, το ιατρικό κέντρο Medi Center σας προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης χωρίς επέμβαση. Μέσω μίας σειράς θεραπειών που βασίζονται σε φαρμακευτικά καλλυντικά η δερματολογική ομάδα απευθύνεται στοχευμένα στο κάθε πρόβλημα.

Αναδημοσίευση από το trelokouneli.gr: http://www.trelokouneli.gr/oxygono-aparetito-gia-ena-ygies-derma/