Το τέλειο μπικίνι δεν αγαπά τις τρίχες


Το τέλειο μπικίνι δεν αγαπά τις τρίχες

Το καλοκαίρι πλησιάζει, και όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που ξεφεύγει από το ύφασμα του μαγιό. Δεν υπάρχει λόγος για αμηχανία και εκνευρισμό, αρκεί να προετοιμαστείτε έγκαιρα.

Το ξυράφι δεν ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη περιοχή, διότι μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει ερεθισμό και θυλακίτιδα, ενώ γεγονός είναι πως οι τρίχες συνεχίζουν να εμφανίζονται ακόμα πιο σκληρές και πυκνές. Το κερί είναι ιδιαίτερα επίπονο, και αντίστοιχα απαιτεί επαναλήψεις χωρίς να προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Η ιδανική λύση για την αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής είναι το λέιζερ Αλεξανδρίτη.
Εκτός από θέμα αισθητικής, είναι και υγιεινής. Νιώστε καθαρή και φρέσκια κάθε μέρα: Η ευαίσθητη περιοχή μπορεί να αλλάξει όψη με full bikini (ολική αποτρίχωση), μόνο στα πλάγια (γραμμή bikini) , με Brazilian (αφαιρούνται όλες οι τρίχες εκτός από μια μικρή περιοχή στο κέντρο του εφηβαίου), ή ακόμα να αφαιρέσετε όλες τις γύρω τρίχες και να επιλέξετε κάποιο σχέδιο για το κέντρο.

Η ακρίβεια του laser σας απαλλάσσει από το πρόβλημα γρήγορα και μόνιμα, ενώ θα ξεχάσετε τι σημαίνει θυλακίτιδα, ερεθισμένο δέρμα και σπυράκια από το ξυραφάκι ή το κερί.

Στην περίπτωση που φοβάστε την οποιαδήποτε δυσφορία κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μην ξεχνάτε πως το laser Αλεξανδρίτη διαθέτει σύστημα ροής ψυχρού αέρα, ο οποίος διαχέεται την ίδια στιγμή που στοχεύει η θερμότητα του laser τον θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα να νιώθετε ελάχιστη ενόχληση.

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά του laser στο ιατρικό κέντρο Medi Center: 6 συνεδρίες για αποτρίχωση Full Bikini 200€.

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα trelokouneli.gr

Το τέλειο μπικίνι δεν αγαπά τις τρίχες!