Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει νιάτα και ομορφιά


Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει νιάτα και ομορφιά

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα συστατικό συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό αφού υπάρχει φυσικά στο σώμα μας, στην μεσαία στοιβάδα του δέρματός μας.

Χρησιμοποιείται ευρέως στον κλάδο της αισθητικής, είτε σε υγρή μορφή (μεσοθεραπεία) είτε σε μορφή διάφανης γέλης (filler). Και οι δύο αυτές εφαρμογές του είναι ενέσιμες, και πλεονεκτούν έναντι προϊόντων τοπικής χρήσης καθώς το μόριο του υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα μεγάλο και αδυνατεί να διαπεράσει την επιφάνεια του δέρματος.

H χρήση του υαλουρονικού οξέος στη μεσοθεραπεία αποσκοπεί στην καταπολέμηση της ξηρότητας και της θαμπάδας, ενώ με την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει αποτρέπει τον σχηματισμό νέων ρυτίδων. Ελαφρώς δημοφιλέστερη είναι η χρήση του ως filler, δηλαδή σαν υλικό πλήρωσης των ρυτίδων. Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να «γεμίζει» τα μικρά κενά της επιδερμίδας, όπως ρυτίδες, γραμμές, κοιλότητες αλλά και να προσφέρει όγκο σε μεγαλύτερες περιοχές, όπου χρειάζεται. Συγκεκριμένα οι περιοχές στις οποίες εγχέεται είναι:

· Το «πόδι της χήνας», στα μάτια

· Οι ρυτίδες «του καπνιστή», στο άνω χείλος

· Οι γωνίες του στόματος

· Οι ρινοπαρειακές αύλακες

· Τα χείλη

· Τα ζυγωματικά

· Το μεσόφρυο

· Το μέτωπο

Αρκετά συχνή επιλογή αποτελεί η ενίσχυση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Στο Medi Center πέρα από το «γέμισμα» των χειλιών δίνουμε μεγάλη προσοχή στην δημιουργία περιγράμματος ή την διόρθωση του σχήματός τους. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να βελτιώσει με μερικές στρατηγικές κινήσεις την εικόνα του προσώπου χωρίς πόνο και ανάρρωση, σε διάστημα μόνο μισής ώρας!

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα entertv.gr

http://www.entertv.gr/article/403536/yaloyroniko-oxy-harizei-niata-kai-omorfia