Γιατί σ’εμάς: Διαθέτουμε το Κορυφαίο Laser Αφαίρεσης Τατουάζ στην Ελλάδα

acne-treatment-highlight-laser

Διαθέτουμε το Κορυφαίο Laser Αφαίρεσης Τατουάζ στην Ελλάδα

tattoo-removal-highlight-colorful

Αφαιρεί Τατουάζ όλων των Χρωμάτων

cryolipolysis-highlight-quick

Αφαίρεση σε συνολικά μικρότερο αριθμό συνεδριών (Νέα Τεχνολογία)

tattoo-removal-highlight-no-scars

Δεν προκαλεί Ουλές

tattoo-removal-highlight-dermatologist

Εφαρμόζεται μόνο από Δερματολόγο

tattoo-removal-highlight-safe

Χωρίς Πόνο & Χρόνο Αποθεραπείας

alma-laser

Από τον Παγκόσμιο Ηγέτη στα Lasers (Alma Lasers)

x2-laser

Νέας γενιάς Q-Switch: 2 Κορυφαία Lasers σε 1 συσκευή

uk-icon

Κατασκευάζεται στη Γερμανία (προσοχή στις απομιμήσεις)

Πριν & Μετά

Το τατουάζ ή δερματοστιξία, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί μια ιδιαίτερη μορφή έκφρασης, πολύ συχνά, και τέχνης. Επειδή  όμως τόσο η έκφραση όσο και η τέχνη είναι πολυδιάστατα, ενεργά και διαρκώς δυναμικά φαινόμενα, σε αρκετές περιπτώσεις, κάτι που μας εξέφραζε πριν χρόνια, πλέον δεν μας εκφράζει πια. Οι λόγοι που μπορεί να ωθήσουν κάποιον στο να αφαιρέσει ένα τατουάζ μπορεί να είναι ποικίλοι (αισθητικοί, επαγγελματικοί αλλά και υγείας). Ο σύγχρονος, πιο άμεσος πλέον ασφαλής αλλά και δραστικός τρόπος αφαίρεσης, είναι το Laser.

Μέθοδος Q – Switch Laser

Στο MC Medical Center, διαθέτουμε υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό Laser και εφαρμόζουμε τη μέθοδο Q-Switch Laser, τη δραστικότερη και αμεσότερη τεχνική αφαίρεσης τατουάζ, σε παγκόσμια κλίμακα. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει 100% ασφάλεια και μηδενικές παρενέργειες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην αφαίρεση ενός τατουάζ:

  • Συχνά, ένα επαγγελματικό τατουάζ απαιτεί διαφορετική μεθοδολογική προσέγγιση από ένα ερασιτεχνικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Δερματολόγος είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει κάθε βήμα της διαδικασίας, πάντα προς το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Συγκεκριμένες αποχρώσεις τατουάζ που έχουν γίνει σε επαγγελματικά studio, παρουσιάζονται πιο «απαιτητικά» σε σχέση με την αφαίρεση τους.
  • Όσο πιο παλιό είναι ένα τατουάζ, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει ο βαθμός ευκολίας στην αφαίρεση του.
  • Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις που η πλήρης αφαίρεση ενός τατουάζ δεν είναι εφικτή.

Συχνότερες ερωτήσεις:

Ποιό το κόστος για την αφαίρεση ενός τατουάζ;

Ύπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος αφαίρεσης ενός τατουάζ, όπως το μέγεθος, το χρώμα αλλά και το πόσο βαθιά έχει εμποτίσει η χρωστική ουσία το δέρμα μας. Πριν από κάθε αφαίρεση, πραγματοποιείται μια ενημερωτική συνάντηση κατα την οποία ο Δερματολόγος εξηγεί διεξοδικά κάθε βήμα της διαδικασίας, απαντάει σε κάθε ερώτημα και λύνει κάθε σας απορία.

Πονάει;

Το μόνο που θα νιώσετε είναι μια απολύτως ανεκτή και παροδική ελαφριά αίσθηση καύσης στην περιοχή της αφαίρεσης. Αν ωστόσο το επιθυμείτε, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να χρησιμοποιήθεί ειδική κρέμα η οποία ελαχιστοποιεί αυτή την αίσθηση και μουδιάζει πλήρως την περιοχή.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται απόλυτα από το μέγεθος του τατουάζ, την ηλικία αλλά και το βάθος της χρωστικής ουσίας. Ένα μη επαγγελματικό τατουάζ μπορεί να χρειαστεί 4-6 συνεδρίες, εν αντιθέσει με ένα επαγγελματικό που μπορεί να χρειαστεί 6-10. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, κάποια τατουάζ μπορεί να χρειαστούν έως και 20 συνεδρίες.

Κάθε πότε γίνεται μια συνεδρία;

Περίπου κάθε 30 μέρες, που είναι και ο απαραίτητος χρόνος για την αποκομιδή και αποβολή των σωματιδίων χρωστικής που χρησιμοποιήθηκε.