Ανδρολογία Anti - aging Άλιμος MC Medical Center

Η ανδρολογία είναι μια ιατρική ειδικότητα με θέμα την υγεία του άνδρα, αναφορικά με τις παθήσεις του  αναπαραγωγικού και του ουρολογικού συστήματος.

Οι  κύριες  κατηγορίες της ανδρολογίας είναι:

  • Στυτική δυσλειτουργία
  • Ανδρική γονιμότητα
  • Λειτουργική και αισθητική ουρογεννητική επανορθωτική χειρουργική.

Ο ανδρολόγος είναι εκπαιδευμένος χειρουργός-ουρολόγος ο οποίος έχει ειδικευτεί στην ανδρική σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία.

Λόγω του ότι η σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία είναι συνάρτηση πολλών βιολογικών, ορμονικών και ψυχολογικών παραγόντων ο ανδρολόγος, ο οποίος στοχεύει σε  μία οριστική  και μόνιμη θεραπεία στους ασθενείς του και όχι να θεραπεύσει μόνο το σύμπτωμα, επιβάλλεται  να συντονίσει και να συνεργαστεί με μία ομάδα από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως διαβητολόγους, καρδιολόγους, ψυχολόγους και ενδοκρινολόγους.

Αυτό υποδηλώνει πως οι ανδρολόγοι πρέπει να είναι άριστα εκπαιδευμένοι με εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες ώστε να εξασφαλίζουν στους ασθενείς την σωματική και ψυχολογική τους ευεξία.

Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας πλήρη διαφάνεια και υποστήριξη βελτιστοποιώντας έτσι τα αποτελέσματα της θεραπείας τους σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Σε συνεργασία με το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και την έμπειρη ιατρική ομάδα του Δρ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, προσφέρουμε τις πιο προηγμένες θεραπείες με κύριους τομείς:

  • Φαλλοπλαστική-Επιμήκυνση πέους
  • Πεϊική κάμψη-Νόσος Peyroni (Περονί)
  • Πρόωρη εκσπερμάτιση
  • Στυτική δυσλειτουργία
  • Ανδρική υπογονιμότητα
  • Αντιγήρανση

Συγκεκριμένα στον τομέα της αντιγήρανσης, έχει σχεδιαστεί ένα πρωτόκολλο θεραπείας ειδικά για τον άνδρα το οποίο ενισχύει σταματά τη γήρανση των κυττάρων και προσφέρει μακροζωία.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος και συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών είναι ο Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος.

Testimonials