Αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη στον Άλιμο

Βάλε τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που απασχολεί γυναίκες και άντρες με την αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη!

Η τριχοφυΐα μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικότητα ή σε ορμονολογικά προβλήματα όπως λόγου χάρη πολυκυστικές ωοθήκες. Λόγω της πολυπλοκότητάς της, πολύ σημαντικό ρόλο έχει η ιατρική τοποθέτηση στη διάγνωση της αιτίας για την οριστική αντιμετώπισή της.

Η αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτη είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε θεραπεία και πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με ιατρική επίβλεψη.

Πρόκειται για τη λυχνία του λέιζερ, η οποία πραγματοποιεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση σε συγκεκριμένα NM. Με απλά λόγια, οι δέσμες του λέιζερ στοχεύουν στη μελανίνη η οποία βρίσκεται συγκεντρωμένη εσωτερικά στο θύλακα της τρίχας. Έτσι, η φωτεινή ενέργεια απορροφάται μόνο από αυτή και η τρίχα καταστρέφεται χωρίς να επηρεάζεται η γύρω επιδερμίδα.

Η διαδικασία

Ανάλογα την τριχοφυΐα και το λόγο ύπαρξής της, ο ασθενής πρέπει να πραγματοποιήσει ένα συγκεκριμένο κύκλο συνεδριών ο οποίος καθορίζεται μετά από κλινική εξέταση.

Οι συνεδρίες γίνονται περίπου ανά τριάντα ημέρες, και αυτό γιατί θέλουμε να πετύχουμε την τρίχα στην αναγεννητική της φάση.

Τι σημαίνει αυτό

Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει τρεις φάσεις:

Τη φάση ανάπτυξης της τρίχας που ονομάζεται αναγένεση.

Τη φάση ηρεμίας που ονομάζεται καταγένεση στη διάρκεια της οποίας η τρίχα προετοιμάζεται να πέσει.

Τη φάση της πτώσης ή τελογένεση.

Αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη MC Medical Center

Στόχος μας είναι να πετύχουμε την τρίχα στην αναγεννητική της φάση, δηλαδή τη στιγμή που αναπτύσσεται, έτσι ώστε να ανακοπεί ο φυσικός της κύκλος.

Καθώς αναφερόμαστε σε λέιζερ το οποίο χρησιμοποιεί τη θερμότητα η οποία απελευθερώνεται σε δέσμες, το σύστημα ψύξης είναι απαραίτητο για να αποφευχθούν τυχόν ερυθήματα, εγκαύματα και ταυτόχρονα για να δώσει μια ήπια μορφή αναισθησίας στην περιοχή που εφαρμόζεται.

Οι εντάσεις NM ρυθμίζονται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον τύπο της τρίχας.

Ακόμα και σε επιδερμίδες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο μπορούμε να προχωρήσουμε σε θεραπεία, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους ανάλογα με το βαθμό της ηλιοέκθεσης.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη έχει τις υψηλότερες προδιαγραφές για ασφάλεια, ταχύτητα και αποτέλεσμα με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Πώς να προετοιμαστείτε:

2-3 ημέρες πριν να έχετε ξυρίσει την περιοχή προς αποτρίχωση, και αυτό διότι δεν θέλουμε το λέιζερ να στοχεύσει το στέλεχος της τρίχας, αλλά να εστιάσει στο τριχοφυλάκιο.

Μετά την αποτρίχωση laser Αλεξανδρίτη

Απαραίτητα βάζουμε ενυδατική κρέμα για αποφυγή ερεθισμού του δέρματος,  και αντιηλιακή στις περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Testimonials