Αποτρίχωση Laser πλάτη

Οχι πια τρίχες στην πλάτη με Laser Αλεξανδρίτη

Είτε νιώθετε την πλάτη σας περισσότερο σαν «κουβέρτα», με συνέπεια να έχετε πρόβλημα έντονης εφίδρωσης, είτε πρόκειται για σκόρπιες αντιαισθητικές τρίχες στους ώμους, μην αφήνετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα να σας ταλαιπωρεί: Με την προηγμένη μέθοδο laser Αλεξανδρίτη θα μπορέσετε με τον πιο διακριτικό και ασφαλή τρόπο να αποκτήσετε μια υγιή, καθαρή επιδερμίδα, σε μια περιοχή του σώματος που δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσετε μόνος.

Η αποτρίχωση θα αναδείξει την φυσική γράμμωση της περιοχής γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι χωρίς πόνο, με μια μικρή ενόχληση το περισσότερο που μπορεί να νιώσετε. Η θεραπεία λειτουργεί με την επιλεκτική φωτοθερμόλυση: καίει τον θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την αναγέννησή του.

Λειτουργεί σαφώς καλύτερα σε σκούρες τρίχες λόγω του ότι το laser χρησιμοποιεί τη μελανίνη (το σκούρο συστατικό της τρίχας) για να μεταφέρει την ενέργεια στο θύλακα για να την καταστρέψει.

Καθώς οι τρίχες μεγαλώνουν η κάθε μια σε διαφορετικούς χρόνους, θα χρειαστείτε περίπου 6 θεραπείες για να απαλλαγείτε οριστικά, όμως θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το laser Αλεξανδρίτη είναι από τα καλύτερα, πιο σύγχρονα μηχανήματα, εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), και είναι το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα – ιδιαίτερα σε σύγκριση με το IPL- στην αγορά.

Διαθέτει ένα σύστημα ψύξης το οποίο μειώνει αισθητά την παραμικρή αίσθηση ενόχλησης την ώρα της εφαρμογής, και λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας με την οποία είναι σχεδιασμένο, ο χρόνος της κάθε θεραπείας είναι σημαντικά μικρότερος από ότι με άλλα μηχανήματα.