Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη. Ασφάλεια + Αποτελεσματικότητα

rosacea-highlight-treatment

Με το πιο σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό Laser Αλεξανδρίτη: τον Arion II

rosacea-highlight-dermalux

Αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία

rosacea-highlight-decolouring

Εφαρμογή σε Δερματολογικό Ιατρείο

rosacea-highlight-treatment-options

Βελτιώνει την Υφή του Δέρματος

rosacea-highlight-skin-revival

Μείωση τριχοφυΐας στο 50% μετά την 3η συνεδρία

onychomycoses-highlight-laser_1

Εφαρμογή μόνο από πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό

Κόστος

Πληροφορίες – Προγραμματισμός Ραντεβού:

+30 211 013 7001 | +30 211 013 7002 | info@mcmc.gr

Γιατί να επιλέξετε Laser αποτρίχωση;

 • Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος
 • Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου
 • Είναι ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες
 • Δεν προκαλεί τραυματισμούς
 • Δεν δημιουργεί θυλακίτιδα
 • Δεν συνδέεται με πόνο
 • Είναι μια γρήγορη διαδικασία
 • Μόνιμο αποτέλεσμα

Η αποτρίχωση laser εκτός του ότι μειώνει άμεσα την τριχοφυΐα, εμποδίζει την επανεμφάνιση των τριχών μόνιμα, απαλλάσσοντας σας τόσο από την ενοχλητική διαδικασία του κεριού και του ξυρίσματος, όσο και από τη δυσφορία που προκαλεί η έντονη τριχοφυΐα.

Η τριχοφυΐα μπορεί να οφείλεται σε κληρονομικότητα ή σε ορμονολογικά προβλήματα όπως λόγου χάρη πολυκυστικές ωοθήκες, για αυτό το λόγο η ιατρική τοποθέτηση στην ακριβή διάγνωση της αιτίας έχει καθοριστικό ρόλο για την οριστική αντιμετώπισή της.

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί ιατρική πράξη και έχει τις υψηλότερες προδιαγραφές για ασφάλεια, ταχύτητα και αποτέλεσμα με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Η προηγμένη τεχνολογία του laser Αλεξανδρίτη προσιτή σε όλους

Το Laser Alexandrite πραγματοποιεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση.

Οι δέσμες του laser στοχεύουν στη μελανίνη η οποία βρίσκεται συγκεντρωμένη μέσα στο θύλακα της τρίχας. Έτσι, η φωτεινή ενέργεια απορροφάται μόνο από τη χρωστική ουσία και η τρίχα καταστρέφεται από τη ρίζα της.

Το laser δρα με εξαιρετική ακρίβεια εστιάζοντας στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό.

Είναι ένα μηχάνημα κορυφαίας τεχνολογίας και το μοναδικό που καλύπτει ιδανικά όλο το φάσμα των μεσογειακών τύπων δέρματος, έχει τη μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής (5 παλμούς/δευτερόλεπτο) άρα ελαχιστοποιεί τη διάρκεια μιας θεραπείας προσφέροντας ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να προχωρήσουμε σε θεραπεία ακόμα και σε επιδερμίδες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο, εφόσον ρυθμιστούν οι παραμέτροι ανάλογα με το βαθμό της ηλιοέκθεσης.

Απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη δερματολόγου ώστε να εξασφαλίζεται ότι χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες ρυθμίσεις του laser για την επιλεγμένη περιοχή της αποτρίχωσης και παράλληλα γίνεται δερματoλογικός έλεγχος στην περιοχή για βλάβες, παθήσεις ή αφροδίσια νοσήματα.

Είναι αποτελεσματική χωρίς πόνο, ενώ για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα.

Αποτρίχωση Laser Γυναίκα

H σημαντική διαφορά του Laser Alexandrite με το IPL

To IPL έχει ευρεία δέσμη φωτός που προέρχεται από πολλά μήκη κύματος, με αποτέλεσμα να διαχέεται. Επηρεάζει επιφανειακά την επιδερμίδα, και χρησιμοποιεί την τρίχα σαν οδηγό για να στοχεύσει τον θύλακα.

Ενώ:

Το Laser Αλεξανδρίτη έχει ένα μόνο μήκος κύματος φωτός, το οποίο διεισδύει στο δέρμα βαθύτερα από ότι το IPL και μεταφέρει την ενέργεια απευθείας μέσα στο θύλακα, εστιάζοντας απευθείας στη ρίζα μέσα από την επιδερμίδα.

Με το IPL δεν προστατεύεται η επιδερμίδα, και συγχρόνως δεν εξουδετερώνεται ριζικά το τριχοθυλάκιο.

Για αυτό άλλωστε με το IPL απαιτούνται συχνές επαναλήψεις και το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, ενώ συχνά παρατηρούνται βλάβες στο δέρμα.

Σε τι διαφέρει το Laser Αλεξανδρίτη από το IPL;

Ο κύκλος ζωής της τρίχας

Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει τρεις φάσεις:

 1. Τη φάση ανάπτυξης της τρίχας που ονομάζεται αναγένεση
 2. Τη φάση ηρεμίας που ονομάζεται καταγένεση στη διάρκεια της οποίας η τρίχα προετοιμάζεται να πέσει.
 3. Τη φάση της πτώσης ή τελογένεση.

Περίπου το 80-85% των τριχών βρίσκεται στη φάση της αναγένεσης, μόλις το 10-15% στη φάση της καταγένεσης και το υπόλοιπο 1-3% στη φάση της τελογένεσης ανεξάρτητα χρονικής περιόδου.

Αν και μετά από κάθε εφαρμογή laser όλες οι τρίχες στην περιοχή θα εξαφανιστούν, αυτές όμως που θα καταστραφούν οριστικά είναι εκείνες που βρίσκονται στην φάση της ανάπτυξης. Σκοπός είναι να πετύχουμε την τρίχα στην αναγεννητική της φάση, δηλαδή τη στιγμή που αναπτύσσεται, έτσι ώστε να ανακοπεί ο φυσικός της κύκλος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτείται επαναληπτική συνεδρία.

Η θεραπεία βήμα βήμα

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι παράμετροι του laser εξατομικεύονται ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή του σώματος ή του προσώπου που θα αποτριχωθεί, καθώς και το χρώμα του δέρματός σας.

Στη συνέχεια, ο δερματολόγος θα στοχεύσει με το laser μια μικρή περιοχή του δέρματός σας την οποία και θα παρακολουθήσει για κάποια λεπτά. Αφού βεβαιωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν οι καλύτερες ρυθμίσεις του laser για τον τύπο της επιδερμίδας σας, θα προχωρήσει στην αποτρίχωση ολόκληρης της περιοχής.

Συνήθως απαιτούνται 4 – 6 συνεδρίες προκειμένου να σταματήσει η ανάπτυξη της τρίχας.

Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο και η κοιλιά, οι τρίχες αδρανοποιούνται όμως δεν εξασφαλίζεται η μη επανεμφάνισή τους μελλοντικά. Σε περιοχές όπως τα πόδια, τα χέρια και οι μασχάλες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

laser-women-areas_02-1

Συμβουλές μετά την αποτρίχωση με laser

 • Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο ιδιαίτερα τις πρώτες τέσσερις με πέντε ημέρες
 • Χρησιμοποιήστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF30+)
 • Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα στο σώμα για να μειώσετε την ξηρότητα
 • Μην κάνετε solarium ή άλλες μεθόδους τεχνητού μαυρίσματος

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Στο MC Medical Center διαθέτουμε τέταρτης γενιάς laser Αλεξανδρίτη. Ακολουθούμε αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα πριν και μετά τη θεραπεία ενώ λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και παράλληλα γίνεται δερματολογικός έλεγχος στις περιοχές εφαρμογής. Διασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα της θεραπείας καθώς και η σωστή συντήρηση του αποτελέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται διεξοδικά σε σχέση με το επίπεδο μείωσης της τριχοφυίας το οποίο δύναται να διαφέρει από άτομο σε άτομο και από περιοχή σε περιοχή. Τέλος, στην περίπτωση που διαπιστωθεί βλάβη ή οποιαδήποτε μορφή δερματοπάθειας στην περιοχή χορηγείται αντίστοιχη θεραπεία έτσι ώστε να προφυλάσσεται ο ασθενής.

Γιατί η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα η οποία εκφράζεται καθόλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής απασχολεί τις περισσότερες από εσάς.

Όλες οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτρίχωσης σε σχέση με το laser απαιτούν συχνή ενασχόληση αλλά και κόστος αναλωσίμων και δεν διασφαλίζουν ότι μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό αποτριχώσεων θα υπάρχει μόνιμο αποτέλεσμα.

Συχνά προκαλούνται τραυματισμοί στις περιοχές ή θυλακίτιδα με αποτέλεσμα μακροχρόνια ταλαιπωρία αλλά και αποχή από την οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης ακολουθείται έως ότου επουλωθεί η επιδερμίδα.

Αν υπολογίσει κανείς το χρόνο, την ταλαιπωρία και το κόστος της μη εφαρμογής laser αντιλαμβάνεται εύκολα γιατί η αποτρίχωση με laser τελικά είναι η πιο οικονομική επιλογή.