Αποτρίχωση Laser κοιλιά

Η αποτρίχωση στην κοιλιά είναι πιο εύκολη από ποτέ

Επιθυμείτε να δείξετε την κοιλιά σας και ντρέπεστε λόγω της τριχοφυΐας που υπάρχει στην περιοχή; Θα θέλατε να απαλλαγείτε από τις τριχες αυτές, αλλά η αποτρίχωση με κερί πονάει και φοβάστε ότι με το ξύρισμα οι τρίχες θα γίνουν πιο σκληρές και ορατές σε βάθος χρόνου; Στο ιατρικό κέντρο MC Medical Center θα βρείτε την πιο εξελιγμένη, αποτελεσματική και εύκολη διαδικασία για laser αποτρίχωση στην κοιλιά.

Το μεσαίο τμήμα της κοιλιάς γύρω από τον ομφαλό, αλλά και η γραμμή που ξεκινά από το στήθος και φτάνει κατακόρυφα έως χαμηλά στην κοιλιά, είναι τα πιο συνηθισμένα σημεία όπου εμφανίζεται η τριχοφυΐα. Οι περιοχές αυτές, σε συνδυασμό με τις τριχες στη μέση, απασχολούν και προκαλούν άγχος σε πολλές γυναίκες.

Η γραμμή του αφαλού λόγω ορμονικών μεταβολών, όπως μιας εγκυμοσύνης, είναι από τα πιο αντιαισθητικά σημεία που μπορεί να εμφανίσει τριχοφυΐα μια γυναίκα.

Με το laser θα ξεχάσετε τον πόνο άλλων μεθόδων, και θα δείτε το δέρμα σας καθαρό και απαλό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν προχωρήσετε στην αποτρίχωση με laser καλό είναι να εξετάσετε την αιτία που αποκτήσατε την έντονη τριχοφυΐα, έτσι ώστε να έχετε μόνιμα αποτελέσματα.

Έχετε υπόψη σας πως η κοιλιά σας, καθώς είναι ορμονοεξαρτώμενη περιοχή, πιθανώς στο μέλλον να εμφανίσει ξανά τριχοφυΐα, όμως σαφώς θα είναι πολύ μειωμένη και σταδιακά, με περισσότερες επαναλήψεις της θεραπείας το φαινόμενο θα εξαλειφθεί. Για αυτό το λόγο πάντα ζητάμε το ιατρικό ιστορικό σας πριν την έναρξη των θεραπειών, έτσι ώστε να είμαστε συνεπείς στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Για εσάς που έχετε κουραστεί από τις παραδοσιακές χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες αποτρίχωσης, όπως η αποτριχωτική κρέμα, το τσιμπιδάκι ή το κερί και επιθυμείτε μία ευκολότερη επιλογή, υπάρχει το laser Αλεξανδρίτη.

Η μέθοδος Αλεξανδρίτη προσφέρει μοναδικά βελούδινο δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και μπορεί να θεραπεύσει μια μεγαλύτερης έκτασης περιοχή από τα παλαιότερου τύπου laser (φωτόλυση).

Παράλληλα, η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η μόνη μέθοδος που αποδεδειγμένα προσφέρει ριζική αποτρίχωση, σε αντίθεση με άλλα laser, όπως παραδείγματος χάρη το IPL, αφού στοχεύει και καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας.

Τριχες Vs Ορμόνες

Η τριχοφυία στην κοιλιά είναι συνδεδεμένη με ορμονικούς παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή στην ζωή σας μπορεί να επανεμφανιστεί μέρος της τριχοφυΐας.

Γι’ αυτό, συστήνουμε προτού προχωρήσετε στο laser Αλεξανδρίτη να εξετάσετε τα πιθανά αίτια ύπαρξης της τριχοφυΐας σας, ιδίως εάν αυτή είναι αυξημένη και βρίσκεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, ακόμα και σε σημεία που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τρίχες.

Τα πιο συνηθισμένα ορμονικά προβλήματα που συνδέονται με την αυξημένη τριχοφυϊα είναι οι παθήσεις του θυροειδούς αδένα και οι πολυκυστικές ωοθήκες. Αφού ρυθμίσετε τα ζητήματα της υγείας σας θα μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα έχετε μοναδικά αποτελέσματα κάνοντας αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη.