Αποτελεσματική αποτρίχωση στα πόδια

Το πιο χρονοβόρο σημείο για αποτρίχωση είναι τα πόδια. Καθημερινό ξύρισμα, μέρα παρά μέρα ή μηνιαία αποτρίχωση με κερί παρατείνουν το φαινόμενο και δεν δίνουν μόνιμη λύση. Αντιθέτως, οι τρίχες επανεμφανίζονται πιο σκληρές και το δέρμα ερεθίζεται.

Μια περιοχή που είναι απαραίτητο να είναι καθαρή και ενυδατωμένη, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή χωρίς την ανασφάλεια μήπως φαίνονται οι αντιαισθητικές τρίχες όταν είστε στην παραλία, ή ακόμα όταν φοράτε ένα κοντό φόρεμα.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, και αποκτήστε λείες γάμπες και όμορφους μηρούς με το laser Αλεξανδρίτη. Μεταξένια, απαλά πόδια τα οποία δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία ούτε απασχόληση από την καθημερινή σας περιποίηση.

Το ξυράφι είναι η πιο συχνή επιλογή των γυναικών για την αποτριχωση των ποδιών τους καθώς αποτελεί μία εύκολη, φθηνή και γρήγορη λύση. Ωστόσο έχει αρκετά μειονεκτήματα.

Η αποτρίχωση με ξυράφι έχει πολύ μικρή διάρκεια αφού η ανεπιθύμητη τριχοφυία εμφανίζεται σε διάστημα 2-3 ημερών, ενώ με την συχνή ή χρόνια χρήση οι τρίχες βγαίνουν όλο και πιο σκληρές, δυνατές και σκούρες. Επιπλέον, με το ξυραφάκι προκαλούνται συχνά ατυχήματα και τραυματισμοί, ιδίως σε δύσκολες περιοχές όπως πίσω από το γόνατο και κοντά στους αστραγάλους, ενώ οι περισσότερες γυναίκες υποφέρουν παράλληλα από ερεθισμούς, θυλακίτιδα αλλά και από την φαγούρα όταν οι τριχες αναπτύσσονται ξανά.

Ριζική αποτρίχωση: Μία νέα ξεχωριστή εμπειρία

Σε αντίθεση με άλλες επίπονες και πρόσκαιρες λύσεις το laser Αλεξανδρίτη αποτελεί μία μέθοδο για ριζική αποτρίχωση. Η λειτουργία τού του επιτρέπει να στοχεύει κατευθείαν στον θύλακα της τρίχας και να τον καταστρέφει.

Πρόκειται δηλαδή για μία μέθοδο με την οποία εξοικονομείτε χρήματα, αφού το κόστος για την laser αποτρίχωση έχει μειωθεί δραματικά, κερδίζετε χρόνο στην καθημερινότητά σας, αλλά κυρίως γλιτώνετε τη συχνή ταλαιπωρία.

Ακόμα, η μέθοδος laser Αλεξανδρίτη έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ιδανική για κάθε χρώμα και τύπο δέρματος, σε αντίθεση με πιο παρωχημένες μεθόδους αποτρίχωσης με laser.

Θυμάστε την αίσθηση όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι με φρεσκοξυρισμένα πόδια και σας πλημμυρίζει μία αίσθηση απαλότητας;

Συνηθίστε την γιατί αυτό ακριβώς προσφέρει το laser Αλεξανδρίτη. Απαλά πόδια, για πάντα.