αποτρίχωση προσώπου laser MC Medical Center

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο, το οποίο μπορεί να είναι από πολύ ενοχλητικό έως ένα σημαντικό πλήγμα για την αυτοεκτίμηση και την θηληκότητά τους.

Ακόμα κι αν οι περισσότερες φίλες μας έχουν το ίδιο θέμα, η τριχοφυΐα στο άνω χείλος, στο πηγούνι και στις φαβορίτες αποτελεί μια σημαντική πηγή ανασφάλειας που μπορεί να μας αναγκάσει να απέχουμε από τις συνήθεις δραστηριότητές μας ή να νιώθουμε την ανάγκη να κρύψουμε το πρόσωπό μας όταν κάποιος πλησιάζει πολύ κοντά σε αυτό.

Ως εκ τούτου, οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουμε σε διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης όπως είναι η λεύκανση, οι κρέμες, το κερί, το τσιμπιδάκι ή ακόμα και το ξύρισμα προκειμένου να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία του προσώπου.

Το συνηθέστερο σημείο για laser στη γυναίκα είναι το άνω χείλος.

Το λεγόμενο «γυναικείο μουστάκι» προκαλείται από ορμονικούς ή γονιδιακούς παράγοντες και αντιμετωπίζεται συνήθως με κερί ή τσιμπιδάκι, μέθοδοι όμως ανεπαρκείς στη λύση του προβλήματος.

Αντίστοιχα, μεμονωμένη τριχοφυΐα στο πιγούνι ή στο μεσοφρύδιο μπορεί να αποτελέσει παρελθόν σε μόλις 5 λεπτά θεραπείας με laser Αλεξανδρίτη.

Προσοχή: πάντα να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μετά τη θεραπεία, καθώς το πρόσωπο είναι διαρκώς εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία.

Μην κάνετε πειράματα με την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, καθώς είναι εύκολο να την τραυματίσετε και να την ερεθίσετε. Η πιο ασφαλής και μόνιμη λύση είναι η αποτρίχωση laser.

Αποτρίχωση προσώπου Laser Αλεξανδρίτη: Η λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης είναι ασύμφορες σε βάθος χρόνου, κουραστικές και επίπονες, μα το κυριότερο είναι ότι ερεθίζουν την ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου. Ιδίως το ξύρισμα μπορεί να έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα για το δέρμα και την εικόνα του, αφού οι τριχες θεριεύουν και το δέρμα αγριεύει.

Ευτυχώς, υπάρχει το laser Αλεξανδρίτη το οποίο αποτελεί την ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική επιλογή για την ανθεκτική τριχοφυΐα του προσώπου.

Το ιατρικό κέντρο MC Medical Center εκτελεί την μέθοδο Αλεξανδρίτη βασιζόμενο σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα θεραπείας τα οποία προσφέρουν ένα λείο και ιδιαίτερα απαλό δέρμα. Το laser Αλεξανδρίτη θα σαρώσει την ανεπιθύμητη τριχοφυία από τις προβληματικές περιοχές του προσώπου και μαζί και όλες σας τις ανασφάλειες.

Οι συνηθέστερες περιοχές θεραπείας είναι:

  • Το άνω χείλος (μουστακι)
  • Οι φαβορίτες
  • Το πηγούνι
  • Φρύδια
  • Μεσόφρυο
  • Λαιμός
  • Full face
  • Χωρίς ερεθισμούς και χωρίς ατέλειωτες επαναλήψεις

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, το αποτέλεσμα που προσφέρει η αποτρίχωση προσώπου laser με Αλεξανδρίτη ξεπερνά σε διάρκεια τον ένα μήνα κατά τις πρώτες εφαρμογές, ενώ σταδιακά η τριχοφυΐα αραιώνει αισθητά ώσπου να εξαφανιστεί εντελώς. Η αποτρίχωση προσώπου laser Αλεξανδρίτη υπόσχεται ριζική αποτρίχωση σε μόλις έναν χρόνο.

Ωστόσο, καθώς η περιοχή του προσώπου είναι ορμονοεξαρτώμενη, δηλαδή η τριχοφυΐα της επηρεάζεται από ορμονολογικούς παράγοντες, υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να επανεμφανιστούν τριχες κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν θα έχει όμως την ίδια ένταση και πυκνότητα όσο αν δεν είχατε προχωρήσει στο laser Αλεξανδρίτη. Αν λοιπόν θέλετε ένα βελούδινο πρόσωπο χωρίς τριχοφυΐα, μην διστάζετε να δοκιμάσετε το λέιζερ.