Aramis Laser Η Ισχυρότερη Θεραπεία κατά της Ακμής ΧΩΡΙΣ Φάρμακα

 

Δώδεκα λόγοι που κάνουν το λέιζερ Er:Glass Aramis την ιδανική θεραπεία κατά της ακμής:

 • Χωρίς φάρμακα
 • To πρώτο laser με έγκριση FDA
 • Με Τεχνολογία 3πλης δράσης
 • Χωρίς πόνο
 • Πραγματοποιείται με ασφάλεια όλες τις εποχές
 • Μοναδική μέθοδος χωρίς φάρμακα με την έγκριση του FDA
 • Ιδανική για όλους τους τύπους ακμής σε όλα τα στάδια
 • Εξαλείφει ουλές και σημάδια ακμής ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου
 • Μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μαυρισμένη επιδερμίδα
 • Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος
 • Κατάλληλη για όλα τα σημεία προσώπου ή σώματος
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας ή παρενέργειες

 

Εφαρμογή

Πριν & Μετά

Laser Ακμής Aramis: Τεχνολογία τριπλής δράσης

Το Er:Glass laser Aramis αποτελεί την ισχυρότερη λύση για τη θεραπεία της ακμής.

Εκτός από την ενεργή ακμή, αντιμετωπίζει δραστικά τις ουλές και τα σημάδια ακμής. Ταυτόχρονα, συντελεί στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Το laser Aramis είναι ένα μη επεμβατικό Er:Glass σύστημα με μήκος κύματος 1,540 nm.

Η δέσμη φωτός του λέιζερ εισχωρεί βαθιά στο δέρμα και στοχεύει όλη την ισχύ στα βαθύτερα στρώματα, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα.

Η θεραπεία με laser αντιμετωπίζει τη ρίζα του προβλήματος, εξουδετερώνοντας τους παράγοντες που προκαλούν την ακμή:

 • καταστρέφει τους σμηγματογόνους αδένες
 • μειώνει την παραγωγή σμήγματος
 • μειώνει τον αριθμό των βακτηρίων στο δέρμα

Laser Ακμής Aramis: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το laser ακμής Aramis χρησιμοποιεί εξειδικευμένο ιατρικό πρωτόκολλο που καθορίζει τον αριθμό των παλμών με ακρίβεια έτσι ώστε να διεισδύσει από τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος στο βάθος όπου βρίσκονται οι σμηγματογόνοι αδένες.

Το laser με τη θερμότητα που εκλύει επιβραδύνει τη δραστηριότητα των αδένων, μειώνοντας στο ελάχιστο τη λιπαρότητα αλλά και την παραγωγή βακτηρίων.

Το μέγεθος των αδένων συρρικνώνεται άμεσα και κατ’ επέκταση μειώνεται η έκκριση σμήγματος. Παράλληλα, εξουδετερώνονται τα βακτήρια, απολυμαίνοντας έτσι τους πόρους της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός αυτών των δράσεων αναχαιτίζει την εμφάνιση υποτροπών, και επιφέρει σημαντική βελτίωση στις υπάρχουσες φλεγμονώδεις βλάβες.

Έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει ορατή μείωση λιπαρότητας στο δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ασθενείς που υποφέρουν από το φαινόμενο της λιπαρότητας όταν φοράνε makeup.

Η θεραπεία ακμής με λέιζερ είναι η πρώτη θεραπεία κατά της ακμής χωρίς φαρμακευτική αγωγή η οποία έχει την έγκριση του FDA.

Εκτός από τη φυσική λύση που προσφέρει στην καταπολέμηση της ακμής, η θερμική δράση του λέιζερ επιπρόσθετα πυροδοτεί τη σύνθεση νέου κολλαγόνου.

Το laser Aramis θερμαίνει επιλεκτικά τους ινοβλάστες, μια δράση που ενεργοποιεί τη δημιουργία κολλαγόνου.

Η παραγωγή κολλαγόνου συντελεί στην αναδόμηση του δέρματος και στην επούλωση των βλαβών με φυσικό τρόπο.

Η αύξηση παραγωγής κολλαγόνου έχει διπλό όφελος: οι ουλές και τα σημάδια από την ακμή εξομαλύνονται με φυσικό τρόπο και το δέρμα ενυδατώνεται.

Η επιδερμίδα αποκτά νεότερη και φρέσκια όψη, οι απαλές ρυτίδες και οι μεγάλοι πόροι μειώνονται αισθητά.

Το laser είναι μια θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλους τους τύπους της ακμής. Είναι διαπιστωμένο και αποδεδειγμένο μετά από χρόνιες ιατρικές μελέτες πως προσφέρει μακρόχρονα αποτελέσματα χωρίς καμία επιβάρυνση του οργανισμού. Στο ιατρείο μας πάνω από 500 ασθενείς έχουν ακολουθήσει τη θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σχεδιασμός Θεραπείας Laser Ακμής

Ο δερματολόγος αξιολογεί το στάδιο της ακμής, τον τύπο και κατόπιν προχωρά σε εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, με βάση το οποίο ορίζεται ο αριθμός των συνεδριών όπως και η συχνότητά τους.

Κατά μέσο όρο, σε περιπτώσεις ενεργής ακμής, το ιατρικό πρωτόκολλο ορίζει μία συνεδρία ανά εβδομάδα για διάστημα δύο μηνών.

Συνολικά οκτώ συνεδρίες εγγυώνται πως θα καταπολεμηθεί δραστικά η ακμή. Μετά από κάθε συνεδρία, παρατηρείται μείωση της τάξης του 20-25% του αριθμού των ενεργών βλαβών.

Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες, διότι η θεραπεία δεν στοχεύει στη μελανίνη. Η επιδερμίδα προστατεύεται απόλυτα καθώς η ακτίνα του λέιζερ επηρεάζει μόνο τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί όπου βρίσκονται οι σμηγματογόνοι αδένες.

Η συνεδρία είναι εξαιρετικά ανεκτή, χωρίς καθόλου πόνο ή παρενέργειες, και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποδεσμεύεται ένα κύμα ψυχρού αέρα το οποίο εξουδετερώνει την οποιαδήποτε ενόχληση μπορεί να προκαλέσει η υψηλή θερμοκρασία του laser. Το ειδικό σύστημα ροής ψύξης που διαθέτει το laser Aramis καταπολεμά και την παραμικρή δυσφορία.

Η μόνη παρενέργεια μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας είναι μια ήπια ερυθρότητα η οποία όμως εξαφανίζεται σε ελάχιστο χρόνο. Μετά τη θεραπεία ο ασθενής επιστρέφει στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα με τις συνεδρίες, είναι πιθανό να δοθεί συμπληρωματική αγωγή περιποίησης της επιδερμίδας με ειδικά δερμοκαλλυντικά για να ενδυναμωθεί περαιτέρω το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Είναι σημαντικό να εξουδετερωθούν οποιεσδήποτε παράγοντες επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη της ακμής, όπως ακατάλληλες κρέμες, αντιηλιακά κ.ο.κ.

Σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση, αν κριθεί αναγκαίο από τον ιατρό θα ζητηθούν αιματολογικές εξετάσεις για να καθοριστεί με ακρίβεια το είδος της ακμής όπως και τα αίτιά της.

Με την εφαρμογή του laser Aramis, η ακμή θεραπεύεται σε μικρό κύκλο συνεδριών συγκριτικά με άλλες θεραπείες και χωρίς προβλήματα που μπορεί εύκολα να προκαλέσουν οι συμβατικές θεραπείες με φάρμακα, αντιβιώσεις, τοπικές αλοιφές και κρέμες. Η ασφαλής και ανώδυνη αυτή θεραπεία εκμεταλλεύεται τη δύναμη του laser για να στοχεύσει στους υπερδραστήριους σμηγματογόνους αδένες στο δέρμα, δηλαδή εξουδετερώνει τη βασική αιτία που προκαλεί την ακμή.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιονδήποτε πάσχει από ακμή, σε όλα τα στάδια και σε κάθε ηλικία, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου. Ανάλογα με την έκταση της περιοχής που πρόκειται να αντιμετωπιστεί καθορίζεται και ο χρόνος της θεραπείας: η κάθε συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο τριάντα λεπτά.

Laser ακμής: αποτελεσματική θεραπεία, χωρίς πόνο, έξοδα ή παρενέργειες που πολύ συχνά σχετίζονται με τις συστηματικές συμβατικές θεραπείες με φάρμακα.