ιατρικές υπηρεσίες στο MC Medical Center

Ακολουθώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενούς, οι υπηρεσίες μας συνεχώς εμπλουτίζονται, έχοντας εξειδικευμένα τμήματα για κάθε κλάδο. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ιατρικής μας ομάδας εγγυάται πως προσφέρουμε τις πλέον αποτελεσματικές και αποδεδειγμένα ασφαλείς θεραπείες.

Το τμήμα δερματολογίας και αφροδισιολογίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα θεραπείας. Η τριχόπτωση, οι δερματοπάθειες όπως η ακμή, αλλά και τα κονδυλώματα αφορούν ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού που αναζητά την κατάλληλη λύση.

Το τμήμα ανδρολογίας, μια ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με την υγεία του άνδρα, προσφέρει θεραπείες σε συνεργασία με το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, και τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Χειρουργό Ανδρολόγο- Ουρολόγο. Επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Δρ Χρήστος Φλιάτουρας, Χειρουργός  Ανδρολόγος-Ουρολόγος.

Ο κλάδος της Πλαστικής Χειρουργικής πλαισιώνεται με ιατρούς που έχουν εμπειρία και εξειδίκευση σε αισθητικής φύσης προβλήματα τα οποία απαιτούν επέμβαση. Ο Δρ Παπαϊωάννου Πρόδρομος είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος.

Το ορθοπεδικό τμήμα ειδικεύεται στις νέες μεθόδους αντιμετώπισης τραυματισμών και αρθρίτιδας, με τη συνδρομή του Ορθοπεδικού Χειρουργού Δρ. Δημήτρη Ν. Λύρα, στοχεύοντας να διορθώσει τις κακώσεις χωρίς χειρουργική επέμβαση.