κοσμητικές υπηρεσίες στο MC Medical Center

Με έμφαση στον τομέα της Αντιγήρανσης, όλες οι θεραπείες εκτελούνται από ιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό με εκπαίδευση στην Αμερική.

Αποτελεσματική Στόχευση

Στοχεύουμε στην έγκαιρη πρόγνωση, στην πρόληψη και αναστολή των αρνητικών συνεπειών που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου, αξιοποιώντας τις ιατρικές εξελίξεις τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως το Coolsculpting και το Ulthera έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το χειρουργείο, χωρίς όμως τις παρενέργειες.

Ενέσιμες θεραπείες ενεργοποιούν εκ των έσω την επιδερμίδα, ενδυναμώνοντας τους ενδογενείς μηχανισμούς αναδόμησης, απομακρύνουν την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν το σώμα ανανεώνοντας ριζικά την εξωτερική εμφάνιση. Όλες οι μέθοδοι που ακολουθούμε είναι μη επεμβατικές, έχουν άμεσο αποτέλεσμα και πραγματοποιούνται γρήγορα.

Εκτός από τις υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα, διαθέτουμε ξεχωριστό τμήμα για την αποτρίχωση, εξυπηρετώντας μια βασική ανάγκη όχι μόνο από αισθητικής άποψης αλλά και από υγιεινής. Η εμπειρία και εκπαίδευση που απαιτείται για τον σωστό χειρισμό της τεχνολογίας του laser μας οδήγησε σε στελέχωση με νοσηλευτές που γνωρίζουν άριστα την εφαρμογή και εγγυώνται ασφαλή θεραπεία.