Το ιατρικό κέντρο MC Center παρέχει εξειδίκευση στις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει και εκπαιδεύει την ιατρική ομάδα διαρκώς έτσι ώστε να είναι πάντα ενήμερη για τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις.

Οι αρχές μας

  • Εξειδίκευση στις ιατρικές υπηρεσίες με ενδελεχή έρευνα και εκπαίδευση
  • Ανάπτυξη και εφαρμογή μεθόδων τελευταίας τεχνολογίας
  • Στελέχωση με τους καλύτερους ιατρούς, επιστήμονες και νοσηλευτές
  • Άριστη εξυπηρέτηση
  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Προσιτό κόστος θεραπειών

Το όραμά μας

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών μας με στόχο να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. Επενδύουμε στην ιατρική έρευνα και εκπαίδευση ώστε η ιατρική μας ομάδα να είναι έμπειρη και οι θεραπείες μας να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Οι αξίες μας

 Ποιότητα

Διατηρούμε υψηλές προδιαγραφές και αυτό το κατορθώνουμε με το να καταμετρούμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Καινοτομία

Ακολουθούμε τις ιατρικές εξελίξεις, εφαρμόζουμε νέες θεραπείες και εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία των νέων μηχανημάτων αισθητικής ιατρικής και δερματολογίας.

Ομαδικότητα

Η ιατρική ομάδα στελεχώνεται από ιατρούς, νοσηλευτές και επιστημονικούς συνεργάτες που συνεργάζονται άριστα με πνεύμα άμιλλας και προτεραιότητα τη σωστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

Εξυπηρέτηση

Οι ανάγκες του πελάτη είναι η πρώτη μας μέριμνα, όπου μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον ζητούμενο είναι να βρεθεί η σωστή θεραπεία που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα για το οποίο μας επισκέπτεται.

Αξιοπιστία

Ο επαγγελματισμός και η ειλικρίνεια διέπουν όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η εκτίμηση και αξιολόγηση του ιατρικού ιστορικού γίνεται με σεβασμό και διακριτικότητα, χτίζοντας αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον πελάτη.