Φιλοσοφία

Τo MC Medical Center by Dermadvance έχει σε κάθε παρεχόμενη εξειδικευμένη ιατρική υπηρεσία του, το πιο ισχυρό ανθρώπινο πρόσημο. Όλος ο κεντρικός άξονας της MC φιλοσοφίας, είναι η μοναδικότητα κάθε ασθενή, η υψηλή επιστημονικότητα σε κάθε τεχνική και η ένωση των δύο αυτών κεντρικών χαρακτηριστικών σε ένα:  Στη δημιουργία δραστικών επιστημονικών λύσεων προσαρμοσμένων ακριβώς πάνω στα ιδιαίτερα δεδομένα κάθε ιδιαίτερης περίπτωσης.

Σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με αυτοσκοπό την καινοτομία και την ιατρική πρωτοπορία, δημιουργήσαμε ένα χώρο που οι πιο ασφαλείς θεραπείες συνυπάρχουν με τα πιο δραστικά αποτελέσματα, την ταχύτερη αποθεραπεία και τα πιο ευέλικτα budget.

Ιατροί

Το επιστημονικό προσωπικό του ΜC Medical Center απαρτίζεται από ένα σύνολο διακεκριμένων πολυγραφότατων ιατρών, με μακρά πορεία εξειδίκευσης, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και καινοτόμο ματιά σε κάθε μοναδικό περιστατικό. Οι ειδικοί του MC δεν επαναπαύονται, αναζητώντας διαρκώς τις πλέον ασφαλείς μεθόδους και την πιο σύντομη φάση ανάρρωσης. Η επιτυχία του MC Medical Center by Dermadvance, είναι εκείνοι.

Ο τρόπος που στέκονται επιστημονικά, ανθρώπινα, και συμβουλευτικά δίπλα σε κάθε ασθενή. Το ιατρικό πλάισιο σιγουριάς που δημιουργούν σε κάθε ασθενή. Η σχέση εμπιστοσύνης με κάθε ασθενή. Η μέγιστη αποτελεσματικότητα που προσφέρουν μέσα από σύγχρονες θεραπευτικές “α-τραμαυτικές” μεθόδους σε κάθε ασθενή.

Τεχνολογία

Το ιατρείο του MC Medical Center by Dermadvance, είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, ανάλογα των οποίων χρησιμοποιούν κορυφαίες κλινικές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τα υψηλότερης ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα.

Θέλοντας να διατηρήσουμε την υπεροχή που μας  διακρίνει, παρακολουθούμε συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο, ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε την υλικοτεχνική υποδομή μας πάντα με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής, επιμορφώνουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας και αφομοιώνουμε κάθε νέα αποδεκτή ιδέα και επιστημονική εφαρμογή.

Αποστολή

Η ολιστική αναβάθμιση του επαγγελματισμού στο χώρο και των επιστημονικών υπηρεσιών στην Ελλάδα γενικότερα,  σε συνάρτηση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε ανθρώπου που το έχει ανάγκη.