μυστικά αντιγήρανσης των κορυφαίων Hollywood stars MC Medical Center

Τα μυστικά αντιγήρανσης που δεν ξεχνούν ποτέ οι Stars του Hollywood

Οι celebrities του Hollywood παραμένουν συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής και ακολουθούν πιστά κάθε σύγχρονη θεραπεία και τάση που μπορεί να “κρύψει” χρόνια από το πρόσωπο και το σώμα τους. Δες κι εσύ μερικά “μικρά” μυστικά αντιγήρανσης που μπορείς να δοκιμάσεις και… κέρδισε χρόνια!

Μυστικά αντιγήρανσης των Stars: Πλούσια, υγιή μαλλιά κάθε μέρα

Τα λεπτά, αραιωμένα μαλλιά δυστυχώς είναι σημάδι γήρανσης. Για αυτό και πολλοί επώνυμοι χρησιμοποιούν extensions, ή δοκιμάζουν τη μεταμόσχευση μαλλιών. Αν πρόκειται αποκλειστικά για  τριχόπτωση, είναι σημαντικό να καθοριστεί αρχικά η αιτία και στη συνέχεια να επιλεχθεί η κατάλληλη θεραπεία. Μια αγαπημένη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Απαιτείται ένας κύκλος συνεδριών ο οποίος καθορίζεται από τον ιατρό και συμπληρώνεται με τοπική αγωγή στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείται η πυκνότητα των υπάρχοντων τριχών και πυροδοτείται η παραγωγή νέων.

Προστατεύουν το δέρμα τους με αντιηλιακό

Το αντιηλιακό σε όλες τις εποχές του χρόνου είναι το κλειδί για δέρμα χωρίς ατέλειες: πείτε όχι σε ρυτίδες, πανάδες και άγρια υφή. Οι πρωταγωνιστές μικρής και μεγάλης οθόνης γνωρίζουν τη σημασία του, και δεν παραλείπουν ποτέ τη χρήση του, χειμώνα-καλοκαίρι. Οι ακτίνες UV  βρίσκονται καθημερινά παντού, ανεξαρτήτως έντονης ηλιοφάνειας ή μη. Σημειώστε πως πάνω από το 90% των ρυτίδων, των δυσχρωμιών και των ερεθισμών του δέρματος προέρχονται από χρόνια έκθεση στην ακτινοβολία UV.

Συχνή απολέπιση και καθαρισμός της επιδερμίδας

Τα peels προσώπου και ο τακτικός καθαρισμός σε δερματολόγο είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ρουτίνας των απανταχού celebrities και ένα από τα γνωστότερα μυστικά αντιγήρανσης. Το πιο σημαντικό κομμάτι του πίλινγκ είναι το στάδιο της απολέπισης, διότι έτσι απομακρύνεται το νεκρό, θαμπό δέρμα και αποκαλύπτει το υγιές, λαμπερό δέρμα που βρίσκεται κρυμμένο. Η απολέπιση προέρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, και είναι απαραίτητη για να διατηρείτε το δέρμα σας νεανικό και φωτεινό. Γλυκολικό ή σαλικυλικό οξύ, αντιοξειδωτικοί παράγοντες και βιταμίνες συνδυάζονται στα peelings της Image Skincare και επιτυγχάνουν βαθιά απολέπιση.

Ενυδάτωση της επιδερμίδας

Πολύ απλά, η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα δείχνει πάντα καλύτερη. Είναι πιο απαλή και λεία, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν πιο αχνές. Μην ξεχνάτε ποτέ την κρέμα σας καθημερινά, επίσης πρέπει να πίνετε πολύ νερό και βέβαια, όσο περισσότερο βοηθάτε το δέρμα σας τόσο πιο νέο θα είναι: Εκτός από τις μάσκες ενυδάτωσης της Image skincare, οι επώνυμοι επιλέγουν τη θεραπεία Hydrafacial μια φορά το μήνα, και συμπληρώνουν την ενυδάτωση με μεσοθεραπεία προσώπου, προσφέροντας στο δέρμα την ενυδάτωση που χρειάζεται εσωτερικά. Όταν το πρόσωπό σας είναι σωστά ενυδατωμένο, τότε είναι πιο ελαστικό, φωτεινό και δείχνει λιγότερο την ηλικία σας.

Δεν ξέρετε πως να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας; Το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό στο ιατρικό κέντρο MC Medical Center είναι στη διάθεσή σας μέσω των social media και του τηλεφωνικού κέντρου, για κάθε απορία ή συμβουλή χρειάζεστε. Απλά ρωτήστε μας!