Vaser Λιποαναρρόφηση 4D – Ανώδυνη & Ολοκληρωτική Εξάλειψη του Λίπους!

cryolipolysis-highlight-permanent

Διαλύει το Τοπικό Λίπος με θεαματικά αποτελέσματα

tattoo-removal-highlight-no-scars

Η μοναδική μέθοδος που σμιλεύει τους μύες και δημιουργεί γραμμωμένους κοιλιακούς

onychomycoses-highlight-no-surgery

Αναίμακτη και ανώδυνη λύση με εύκολη αποθεραπεία

rosacea-highlight-anti-redness-1

Δεν αφήνει κανένα σημάδι

tattoo-removal-highlight-sessions

Άμεσα ορατό αποτέλεσμα

coolsculpting-anesthesia

Δεν απαιτείται μετάβαση στο νοσοκομείο

Πριν - Μετά

Η ανάγκη της λιποαναρρόφησης

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή σωματική δομή. Η κατανομή του λίπους δεν είναι πάντοτε συμμετρική με αποτέλεσμα την εμφάνιση του λεγόμενου «τοπικού πάχους». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι λιποαποθήκες σε κάθε σώμα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία. Κι ενώ με διατροφή και γυμναστική καταφέρνουμε να χάσουμε κιλά, από το τοπικό πάχος δύσκολα απαλλασσόμαστε, γιατί στις λιποαποθήκες τα λιποκύτταρα συρρικνώνονται μεν αλλά πάντα παραμένουν περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε να είναι.

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος

Χάρη στη λιποαναρρόφηση που σμιλεύει το σώμα αφαιρώντας το ανεπιθύμητο λίπος από περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, οι γάμπες, οι βραχίονες, το πηγούνι, τα μάγουλα και ο λαιμός, μπορείτε πλέον ανώδυνα και άμεσα να έχετε το αρμονικό σώμα που επιθυμείτε.

Σε ποιους απευθύνεται η λιποαναρρόφηση

Αν και η λιποαναρρόφηση δεν υποκαθιστά την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική, προσφέρει λύση στο επίμονο τοπικό πάχος σε «δύσκολες» περιοχές του σώματος. Ωστόσο θα πρέπει να έχετε, σταθερό σωματικό βάρος, ελαστικό δέρμα, ρεαλιστικές προσδοκίες και να προτίθεστε να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής (με τακτική σωματική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, αποχή από το κάπνισμα και κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο) μετά τη λιποαναρρόφηση για να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Περιοχές εφαρμογής της λιποαναρρόφησης:

 • Κοιλιά
 • Πλαϊνά κοιλιάς
 • Πλάτη
 • Στήθος
 • Προγούλι
 • Βραχίονες (μπράτσα)
 • Γλουτοί (ψωμάκια)
 • Μηροί (έσω, πρόσθια, οπίσθια επιφάνεια)
 • Γόνατα
 • Γάμπες
 • Μέση

Κλασσική λιποαναρρόφηση

Κατά την κλασσική, όπως ονομάζεται πλέον η χειρουργική λιποαναρρόφηση, μέσω μικρών τομών (5 mm περίπου) σε φυσικές πτυχώσεις του δέρματος (ώστε μετά από 6-12 μήνες να έχουν εξαλειφθεί), όπου υπάρχουν εντοπισμένες εναποθέσεις λίπους εισχωρεί ένας στενός σωλήνας («κάνουλα») και με παλινδρομικές κινήσεις σπάει τα λιποκύτταρα, ενώ ταυτόχρονα κάνει αναρρόφηση. Ανάλογα με την ποσότητα του λίπους που έχει αποφασιστεί να αφαιρεθεί, χορηγείται τοπική, γενική αναισθησία ή μέθη. Επίσης, η ποσότητα του αφαιρούμενου λίπους καθορίζει και τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης.

Οιδηματώδης τεχνική έγχυσης

Η οιδηματώδης τεχνική έγχυσης αναπτύχθηκε για να μειώσει την απώλεια υγρών κατά τη λιποαναρρόφηση. Πριν από την έναρξη της κλασσικής λιποαναρρόφησης εγχύεται στο λίπος που πρόκειται να αναρροφηθεί συγκεκριμένη ποσότητα υγρού, ώστε να διευκολυνθεί η δίοδος της κάνουλας αναρρόφησης και να μειωθεί η απώλεια σωματικών υγρών.

Vaser Λιποαναρρόφηση 4D

Η λιποαναρρόφηση με τη χρήση υπερήχων μεταφέρει μέσω της κάνουλας την ενέργεια υπερηχητικών κυμάτων, ώστε να καταστραφούν πιο εύκολα τα λιποκύτταρα και στη συνέχεια να τα αναρροφήσει. Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιοχές, όπως η πλάτη, η γυναικομαστία στους άνδρες ή σε διόρθωση αποτελεσμάτων προηγούμενης λιποαναρρόφησης.

Άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι συνήθως ορατά ήδη μετά την επέμβαση. Ωστόσο, η όψη της πάσχουσας περιοχής βελτιώνεται για αρκετές εβδομάδες μετά, καθώς υποχωρεί το οίδημα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό και μόνιμο μετά από περίπου 4-6 εβδομάδες. Κι αυτό γιατί η λιποαναρρόφηση μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων στην προβληματική περιοχή για πάντα. Σε περίπτωση αύξησης του σωματικού βάρους μετά τη λιποαναρρόφηση, το πλεονάζον λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, αποτρέποντας τον σχηματισμό τοπικού πάχους.

Πριν τη λιποαναρρόφηση

Κατά την επίσκεψη αξιολόγησης η ιατρική ομάδα λαμβάνει ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό σας και πραγματοποιεί αξιολόγηση των σημείων του σώματος με τοπικό πάχος.

Επίσης εκτιμά την ελαστικότητα του δέρματος, παράμετρο καθοριστική για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Συζητώντας για τις προσδοκίες σας από τη λιποαναρρόφηση συναποφασίζετε με την ιατρική ομάδα για την τεχνική που είναι καταλληλότερη για εσάς.

Είθισται επίσης προεγχειρητικά η διενέργεια εξέτασης αίματος, ακτινογραφίας θώρακος και καρδιογραφήματος (αναλόγως το ατομικό ιατρικό ιστορικό). Τέλος, συστήνεται η διακοπή του καπνίσματος προ και τις ημέρες μετά τη λιποαναρρόφηση, καθώς και η λήψη ασπιρίνης ή αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για την αποφυγή αιμορραγίας.

Μετά τη λιποαναρρόφηση

Μετά τη λιποαναρρόφηση γίνεται επίδεση των τομών με χειρουργικές γάζες ή επιδέσμους και επιστρέφετε στο σπίτι σας καθώς δεν απαιτείται νοσηλεία. Ανάλογα με το σημείο που έγινε η λιποαναρρόφηση μπορεί να χρειαστεί να φοράτε μετεγχειρητικά ελαστικό επίδεσμο ή ζώνη για τον περιορισμό του οιδήματος (πρήξιμο) και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Για μερικές εβδομάδες ενδεχομένως να αισθάνεστε το δέρμα στην περιοχή της λιποαναρρόφησης «μουδιασμένο», ενώ οι εκχυμώσεις (μελανιές) θα εξαλειφθούν εντός 10 ημερών. Ανωμαλίες και «λακκούβες» στο δέρμα μετά από τη λιποαναρρόφηση σπάνια εμφανίζονται και συνήθως αφορούν άτομα μεγάλης ηλικίας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο αυστηρός προεγχειρητικός έλεγχος και οι λεπτομερείς οδηγίες αποθεραπείας, συνδυαστικά με την επιλογή της βέλτιστης τεχνικής λιποαναρρόφησης για τον καθένα από εσάς, εγγυώνται την εκπλήρωση των προσδοκιών σας για ένα αρμονικό και σφριγηλό σώμα.