Vaser Λιπογλυπτική 4D – Αποκτήστε γραμμωμένους κοιλιακούς ανώδυνα!

tattoo-removal-highlight-no-scars

Η μοναδική μέθοδος που σμιλεύει τους μύες και δημιουργεί γραμμωμένους κοιλιακούς

cryolipolysis-highlight-permanent

Διαλύει το Τοπικό Λίπος με θεαματικά αποτελέσματα

coolsculpting-anesthesia

Δεν απαιτείται μετάβαση στο νοσοκομείο

cryolipolysis-highlight-quick

Άμεσα ορατό και φυσικό αποτέλεσμα

thread-lift-highlight-non-surgical

Αναίμακτη και ανώδυνη λύση με εύκολη αποθεραπεία

tattoo-removal-highlight-painless

Δεν αφήνει κανένα σημάδι

Πριν - Μετά

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή σωματική δομή. Η κατανομή του λίπους δεν είναι πάντοτε συμμετρική με αποτέλεσμα την εμφάνιση του λεγόμενου «τοπικού πάχους», που προκαλεί ασυμμετρίες. Ο συνδυασμός λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής (ή αλλιώς λιπομεταφοράς) μπορεί να σας προσφέρει ένα συμμετρικό περίγραμμα σώματος.

Αποκτήστε σωματική αρμονία

Χάρη στη λιπογλυπτική, δηλαδή τη μεταφορά λίπος από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο ώστε να αποκτήσετε σωματική συμμετρία σε περιοχές, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, οι γάμπες, οι βραχίονες, το πηγούνι, τα μάγουλα και ο λαιμός, μπορείτε πλέον ανώδυνα και άμεσα να έχετε το αρμονικό σώμα που επιθυμείτε.

Σε ποιους απευθύνεται η Vaser Λιπογλυπτική 4D

Αν και η λιπογλυπτική δεν υποκαθιστά την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική, προσφέρει λύση σε «δύσκολες» περιοχές του σώματος που δεν σμιλεύονται με άσκηση και δίαιτα. Σε κάθε περίπτωση ο ιδανικός υποψήφιος είναι αυτός ή αυτή που έχει, σταθερό σωματικό βάρος, ελαστικό δέρμα, ρεαλιστικές προσδοκίες και να προτίθεται να εφαρμόσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής (με τακτική σωματική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, αποχή από το κάπνισμα και κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο) μετά τη λιπογλυπτική ώστε να διατηρήσει το καλό αποτέλεσμα.

Περιοχές εφαρμογής

 • Κοιλιά
 • Πλαϊνά κοιλιάς
 • Πλάτη
 • Στήθος
 • Προγούλι
 • Βραχίονες (μπράτσα)
 • Γλουτοί (ψωμάκια)
 • Μηροί (έσω, πρόσθια, οπίσθια επιφάνεια)
 • Γόνατα
 • Γάμπες
 • Μέση

Πως γίνεται η λιπογλυπτική

Όπως είναι ήδη γνωστό κατά τη λιποαναρρόφηση αφαιρείται το λίπος που περισσεύει σε κάποια περιοχή του σώματος. Το λίπος αυτό συλλέγεται και στη συνέχεια μπορεί να επανατοποθετηθεί σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος που το χρειάζονται, ώστε ν’ αποκτήσει το σώμα αρμονία. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει μεταφορά λίπους από την κοιλιά στις γάμπες ώστε να είναι συμμετρικές και καλλίγραμμες. Η λιπομεταφορά γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη.

Έχει προηγηθεί η λιποαναρρόφηση ώστε να αφαιρεθεί η απαραίτητη ποσότητα λίπους. Εν συνεχεία το λίπος υποβάλλεται σε φυγοκέντρηση, κάθαρση και συμπύκνωση και εν τέλει επανεγχύεται στο σώμα διορθώνοντας τις ατέλειες. Επειδή γίνεται χρήση λίπους από τον ίδιο σας τον οργανισμό, δεν υπάρχει κίνδυνος ανεπιθύμητων  ενεργειών, ενώ το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και έχει διάρκεια έως και περισσότερα από 10 χρόνια.

Πριν τη λιπογλυπτική

Κατά την επίσκεψη αξιολόγησης η ιατρική ομάδα λαμβάνει ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό σας και αξιολογεί τα σημεία που χρήζουν διόρθωσης. Επίσης εκτιμά την ελαστικότητα του δέρματος, παράμετρο καθοριστική για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Μετά τη λιπογλυπτική

Η λιπογλυπτική, όπως προαναφέρθηκε γίνεται υπό τοπική αναισθησία και μέθη, και είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Οι ελάχιστες εκχυμώσεις (μελανιές) που μπορεί να εμφανιστούν στα σημεία άντλησης του λίπους, όπως και το οίδημα (πρήξιμο), θα εξαλειφθούν προοδευτικά τις ημέρες μετά τη λιπογλυπτική. Επιστρέφετε άμεσα στην καθημερινότητά σας, καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την κινητικότητας σας

Προσθετική Λίπους

ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ & ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

Διατηρήστε το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα της λιπογλυπτικής, όπως προαναφέρθηκε, έχει μεγάλη διάρκεια που μπορεί να ξεπεράσει και τα 10 χρόνια. Το μόνο που μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια του είναι η απότομη και σημαντική απώλεια κιλών. Συνεπώς, αν διατηρείτε σταθερό το σωματικό σας βάρος και γυμνάζεστε τακτικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση του φυσικού αποτελέσματος της λιπογλυπτικής.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο αυστηρός προεγχειρητικός έλεγχος και οι λεπτομερείς οδηγίες αποθεραπείας, συνδυαστικά με την επιλογή της βέλτιστης για τον καθένα από εσάς λύσης στο πρόβλημα της σωματικής ασυμμετρίας, εγγυώνται την εκπλήρωση των προσδοκιών σας για ένα αρμονικό, συμμετρικό και σφριγηλό σώμα.