αναδόμηση προσώπου

Ένα νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης με θεαματικά αποτελέσματα:

Βαθιά ολική ανάπλαση και αναδόμηση προσώπου χωρίς χειρουργείο, ακολουθώντας αυστηρά προκαθορισμένα βήματα.

Το Angel lift, είναι το νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης, που συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου: το Fractional laser και την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου, χωρίς να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Τι ακριβώς είναι;

Το Angel Lift βασίζεται σε ένα συνδυασμό δύο μοναδικών θεραπειών: το Fractional Laser CO2 και την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma = αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αιμοπετάλια-Cellular Matrix).

O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Για την επιτυχία του Angel lift, είναι επιβεβλημένο η θεραπεία να εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.

Αναδόμηση προσώπου με Facelift: Ποια είναι η διαδικασία;

Η θεραπεία ξεκινάει με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προκαλεί το Fractional Laser. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες, οι οποίες κάνουν επιλεκτική σάρωση ολόκληρης της επιφάνειας του δέρματος.

Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Τα αποτελέσματα που προσφέρει το χειρουργικό CO2 για την ανάπλαση του δέρματος είναι αρκετά κοινά με εκείνα των χημικών peeling και της δερμοαπόξεσης.

Η σημαντική διαφορά είναι ότι το laser CO2 αφαιρεί τις στοιβάδες του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβες με εξάχνωση και όχι με χημικές ουσίες ή με την χρήση μίας συσκευής λείανσης της επιδερμίδας.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μη ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Για τη διεξαγωγή της PRP μεσοθεραπείας προσώπου, απαιτείται η λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση, προκειμένου να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται να γίνει ανάπλαση.

Τα χιλιάδες μικροσκοπικά τραύματα που έχει προκαλέσει το fractional laser βαθιά στο δέρμα, λειτουργούν ως αγωγοί επιτρέποντας τη βέλτιστη διείσδυση των αιμοπεταλίων στο χόριο. Εκεί, απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και αυξάνουν την σύνθεση του κολλαγόνου.

Προωθείται με τον τρόπο αυτό η αναγέννηση των ιστών του δέρματος γεγονός που συντελεί στην μείωση της ερυθρότητας, στην ελάττωση της φλεγμονώδους υπέρχρωσης και κατά συνέπεια στην ταχύτερη επούλωση.

H θεραπεία PRP ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει τάχιστα λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο.

αναδόμηση προσώπου

Πότε θα δω την αλλαγή;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Είναι επώδυνη η θεραπεία Angel Lift;

Το Angel lift είναι μια σχετικά ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής θεραπεία για την αναδόμηση προσώπου. Κατά την εφαρμογή του Fractional Laser αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια, τα οποία όμως είναι απόλυτα ανεκτά, ενώ πριν τη θεραπεία απαιτείται μια μικρή αιμοληψία.

Η συνδυαστική αυτή θεραπεία επιτρέπει επίσης την αποτελεσματική ανάπλαση των πλέον ευαίσθητων περιοχών όπως του λαιμού.

Το υποβοηθούμενο με έγχυση αιμοπεταλίων, fractional laser είναι μία διαδικασία που εκτελείται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και που για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα από το Medi Center.

Η χρήση των αιμοπεταλίων έχει εξελίξει απεριόριστα την μέθοδο του fractional δημιουργώντας μια μοναδική θεραπεία προσώπου.

Είναι μία διαδικασία που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής και απευθύνεται σε όσες και όσους θέλουν ορατά αποτελέσματα και μία ομοιόμορφη, νεανική, φυσική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η εφαρμογή της θεραπείας πραγματοποιείται κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ συνολικά απαιτούνται 3 εφαρμογές PRP και 3 Fractional laser, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τον ιατρό αφού εξετάσει τις παραμέτρους του δέρματός σας.

Αναδόμηση προσώπου Angel Lift: Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Είναι ειδικό θεραπευτικό πρωτόκολλο
  • Αποτελεί φυσική διαδικασία
  • Δεν προκαλεί αλλεργίες
  • Αντιμετωπίζει διαταραχές στη χρωστική ουσία του δέρματος (στίγματα, κηλίδες)
  • Μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος
  • Η εφαρμογή του PRP μετά το Fractional laser μειώνει αισθητά την ερυθρότητα και θρέφει άμεσα το δέρμα
  • Μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε δύσκολες περιοχές όπως ο λαιμός
  • Μικρός χρόνος θεραπείας (40 λεπτά)
  • Άμεση αλλαγή, διατηρώντας όμως τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου

«Η θεραπεία με PRP–Cellular Matrix σε συνδυασμό με το Fractional laser CO2 οδηγεί σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Δείτε το πρόσωπό σας νεότερο χωρίς χειρουργείο.»