αυτόλογη μεσοθεραπεία prp cellular matrix

Η καθολική αναγέννηση του προσώπου

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP – Regenlab είναι μία επαναστατική νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα για να προσφέρει την αναγέννηση της επιδερμίδας διεγείροντας το κολλαγόνο.

Ο πάροχος της θεραπείας είναι η Regenlab, μία ανεξάρτητη Ελβετική εταιρία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην επεξεργασία των αιμοπεταλίων και των συμπυκνωμένων κυττάρων που προορίζονται για την φροντίδα των τραυμάτων.

Η χρήση του PRP δεν περιορίζεται στην αναγέννηση της επιδερμίδας, αλλά επεκτείνεται σε ολόκληρο το φάσμα της ιατρικής επιστήμης και χρησιμοποιείται ευρέως στους κλάδους της ορθοπεδικής για την θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και της καρδιοχειρουργικής σε περιπτώσεις βραδείας πήξης του αίματος αλλά και την καταπολέμηση των μολύνσεων.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP με τη νέα μέθοδο που ως τώρα γινόταν μόνο στο εξωτερικό εξελίσσεται σε Cellular Matrix.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου Cellular Matrix: Κάνει ξανά νέο το δέρμα που γερνά

Η υφή του δέρματός σας δεν είναι πια ομαλή και το δέρμα σας μοιάζει κουρασμένο και φθαρμένο. Η ροδαλή, ζωντανή απόχρωση που υπάρχει στις νεανικές επιδερμίδες φαίνεται να σβήνει από το δικό σας πρόσωπο και να αντικαθίσταται από ένα θαμπό χρώμα που πλησιάζει περισσότερο στο γκρι.

Το σχήμα του προσώπου σας δείχνει να καταρρέει και να κρεμά.  Εάν αισθάνεστε πως εμφανίζετε σημάδια της γήρανσης, η αυτόλογη θεραπεία Cellular Matrix θα σας ανανεώσει άμεσα.

Το μυστικό του Hollywood

Από τo Twilight έως το True blood φαίνεται να υπάρχει μία παθιασμένη εμμονή με τους βρικόλακες. Η γοητεία που ασκούν βρήκε τον τρόπο να εισέλθει στον κόσμο της ομορφιάς και στην περιποίηση προσωπου.

Η ενισχυμένη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP  είναι γνωστή κυρίως ως μεσοθεραπεία Vampire lift. Αποτελεί αυτήν τη στιγμή την πιο δημοφιλή μεσοθεραπεία στο Hollywood με χιλιάδες διασημότητες να την επιλέγουν για ανανέωση του προσώπου τους.

‘Ολοι θυμόμαστε την Kim Kardashian πριν από χρόνια να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το κατακόκκινο, από το ίδιο της το αίμα, πρόσωπο. Από τότε ακολούθησαν η Gisele , η Bar Refaeli και αμέτρητες ακόμα σταρ του διεθνούς βεληνεκούς.

Η σαφής προτίμηση του κόσμου του θεάματος δεν είναι βέβαια τυχαία. Είναι σε θέση να γνωρίζουν πρώτοι από όλους και να προχωρούν στην εφαρμογή των πιο καινοτόμων θεραπειών ομορφιάς.

To MC Medical Center ως πρότυπο επιστημονικό ιατρικό κέντρο, προσανατολισμένο στην αναγεννητική ιατρική, ειδικεύεται στις πιο εξελιγμένες κυτταρικές θεραπείες. Φέρνει μέσω της Regenlab το Cellular Matrix που αποτελεί ένα PRP, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ και μία ειδική διαδικασία εφαρμογής.

Η μεσοθεραπεία Vampire Lift είναι μία ενισχυμένη, συνδυαστική αυτόλογη μεσοθεραπεία με πολλαπλά οφέλη. Στο Cellular Matrix στρέφονται άτομα για διάφορους αισθητικούς σκοπούς και με διαφορετικούς τύπους δέρματος. Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα του δέρματος που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη συγκεκριμένη θεραπεία.

Η ακμή, η χαλάρωση προσώπου, οι «πεσμένες» περιοχές του προσώπου, η αραίωση στα μαλλιά, η γήρανση του δέρματος, το ξηρό δέρμα, οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, το ανομοιόμορφο περίγραμμα του προσώπου. Το Cellular Matrix αποκαθιστά τις ατέλειες, ανορθώνει το δέρμα και βελτιώνει το περίγραμμά του με απόλυτη επιτυχία, οδηγώντας σε μία αναζωογονημένη, σφιχτή και νεανική επιδερμίδα.

αυτόλογη μεσοθεραπεία prp cellular matrix 1

Μεσοθεραπεία Vampire Lift: «Δούλεψε» με αυτό που έχεις

Στην πράξη η διαδικασία της Cellular Matrix μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτήν της κλασικής αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP. Είναι αντίστοιχα μία μέθοδος που πραγματοποιείται ενέσιμα, στοχεύει στο μεσαίο στρώμα του δέρματος και απαιτεί μία μικρή ποσότητα από το αίμα σας.

Γνωρίζουμε πως στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP η ουσία που εγχέεται είναι αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Με την λέξη αυτόλογο εννοούμε ένα υλικό που προέρχεται από το ίδιο μας το σώμα. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτόλογης μεσοθεραπείας, είναι ό,τι πιο φυσικό υπάρχει.

Πριν αρχίσει η διαδικασία προηγείται μία απλή αιμοληψία από το ίδιο το άτομο, όπως γίνεται σε μία απλή εξέταση αίματος. Στη συνέχεια το αίμα αυτό επεξεργάζεται με την μέθοδο της φυγοκέντρισης, όπου διαχωρίζεται το πλάσμα από τα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Αυτό που χρησιμοποιείται στην θεραπεία προσώπου PRP είναι το μέρος εκείνο του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, καθώς αυτά με την βοήθεια ενός ειδικού διαλύματος – ενεργοποιητή, απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες και τις πρωτεΐνες που πυροδοτούν τις αναπλαστικές ιδιότητες της ίδιας της επιδερμίδας.

Οι αυξητικοί παράγοντες και οι βιο-ενεργές πρωτεΐνες βοηθούν στην ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας κύτταρα για την επιδιόρθωση και την ανοικοδόμηση των ιστών του δερματος. Έτσι, η θεραπεία αξιοποιεί τις ικανότητες αναγέννησης του ίδιου του σώματός σας.

Μάλιστα, εφόσον τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην θεραπεία προέρχονται από εσάς, εκμηδενίζεται η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων παρενεργειών, όπως είναι η αλλεργία ή άλλες αυτοάνοσες αντιδράσεις του οργανισμού. Με την διαδικασία του Cellular Matrix, παράλληλα με την έγχυση του αυτόλογου πλάσματος, εγχέουμε στην περιοχή μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ.

Πως λειτουργεί η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου Cellular Matrix

Τα συμπυκνωμένα αιμοπετάλια απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες που διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι με την σειρά τους ενεργοποιούν τη νέα παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης συσφίγγοντας το δέρμα.

Το υαλουρονικό οξύ, λόγω της ιδιότητάς του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα νερού, αυξάνει την υγρασία του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση.

Έτσι με την σύνθεση των δύο συστατικών επιτυγχάνεται η ανόρθωση του δέρματος, η λείανση ρυτίδων και η βαθιά ενυδάτωση προσώπου.

Παράλληλα, λόγω της αγγειογένεσης βελτιώνεται η ροή του αίματος και το δέρμα οξυγονώνεται καλύτερα. Οι αυξητικοί παράγοντες των αιμοπεταλίων προκαλούν ακόμη τα μελανοκύτταρα να παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη, την ουσία που είναι υπεύθυνη για την χρώση του δέρματος.

Οι αναγεννητικές αυτές ιδιότητες του δέρματος οδηγούν στο να εξομαλύνονται οι ρυτίδες, να επουλώνονται οι ουλές ακμής αισθητά και να αναζωογονείται το πρόσωπο.

Το MC Medical Center  κατόπιν ερευνών έχει αναπτύξει ειδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα με τα οποία επιτυγχάνει την σύνθεση των αναγεννητικών ιδιοτήτων των αυξητικών παραγόντων από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP) με τις μεθόδους  Fractional laser προσώπου, Ultherapy και Dermapen.

Δίνεται έτσι η δυνατότητα ταυτόχρονα με την αντιγήρανση να αντιμετωπίζονται και οι διαταραχές στην χρωστική ουσία του δέρματος, όπως είναι τα στίγματα, οι καφέ κηλίδες λόγω ηλικίας, το μέλασμα, οι φακίδες και οι πανάδες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αποτελέσματα αυτόλογης μεσοθεραπείας προσώπου: Κανείς δεν θα το ξέρει. Όλοι θα το προσέξουν

Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου Cellular Matrix, η επιδερμίδα οξυγονώνεται καλύτερα προσδίδοντας ένα χρώμα υγείας και παιδικότητας στην επιδερμίδας σας, ενώ με την συνεχή παραγωγή κολλαγόνου οι ρυτίδες και οι ατέλειες θα απαλύνουν αρμονικά μέρα με την ημέρα, έως ότου εξαλειφθούν.

Η βελτίωση είναι αισθητή και εμφανίζεται σταδιακά και διακριτικά καθώς η υγεία του δέρματός σας ενισχύεται με έναν πολύ φυσικό και όμορφο τρόπο, χωρίς να προκαλεί μία ξαφνική και έντονη αλλαγή που θα εγείρει τις υποψίες.