coolmini/Κρυογλυπτική στο διπλοσάγονο

Νέα εφαρμογή κρυογλυπτικής από την coolsculpting® για την αφαίρεση του λίπους στο πηγούνι.
Η θεραπεία coolsculpting καινοτομεί, προσφέροντας μια νέα τεχνολογία για τα άτομα που βασανίζονται από το διπλοσάγονο και επιθυμούν να εξαλείψουν με ασφάλεια αυτή τη μικρή, αλλά τόσο ενοχλητική αποθήκη λίπους από το σώμα τους.

Το λίπος κάτω από το πηγούνι, γνωστό και ως διπλοσάγονο απασχολεί πολλούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών. Η συσσώρευση λίπους κάτω από το σαγόνι μπορεί να είναι αποτέλεσμα του τρόπου ζωής, της ηλικίας ή γενετικών παραγόντων και δεν μπορεί να καλυφθεί με τα ρούχα όπως συμβαίνει με άλλες προβληματικές περιοχές του σώματός μας. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι ύπαρξής του είναι η ανάκτηση κιλών και η παχυσαρκία, η γήρανση, καθώς με την πάροδο του χρόνου οι ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν, αλλά και λόγοι κληρονομικότητας.

Coolmini κρυογλυπτική στο διπλοσάγονοΤο διπλοσάγονο έχει την ικανότητα να καταστρέφει την εικόνα σας καθώς χαλάει το οβάλ του προσώπου, κρύβει ένα τμήμα του λαιμού και προσθέτει χρόνια. Δυστυχώς όταν κανείς αποκτήσει αυτό το δεύτερο σαγόνι δεν μπορεί εύκολα να απαλλαγεί από αυτό.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία στο να γυμναστεί το πηγούνι όσο αποφασισμένος και να είναι κανείς, ενώ οι περισσότερες μη επεμβατικές θεραπείες, καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν δραστικά το πρόβλημα.

Ριζικοί τρόποι αντιμετώπισης του διπλοσάγονου

Οι ριζικοί τρόποι αντιμετώπισης του διπλοσάγονου είναι η επώδυνη λιποαναρρόφηση και τα ακριβά λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, λύσεις που εκτός του ότι απαιτούν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ανάρρωσης, αφήνουν σημάδια.

Τώρα όμως το Coolsculpting αποτελεί μια θεραπεία με ριζικό αποτέλεσμα για όσους επιθυμούν να μειώσουν το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στην περιοχή του πηγουνιού χωρίς τα έξοδα, την ταλαιπωρία και τον χρόνο αποθεραπείας που απαιτεί μια χειρουργική επέμβαση.

Η συσκευή χρησιμοποιεί μια κλινικά διαπιστευμένη τεχνολογία που βασίζεται στην κρυολιπόλυση.

Κρυογλυπτική στο διπλοσάγονο

Στην ουσία πραγματοποιεί λιπογλυπτική: παγώνει και αναδιαμορφώνει το λίπος στις περιοχές όπου χρησιμοποιείται, σμιλεύοντας και επαναφέροντας την αρμονία και την καλαισθησία του σημείου στο οποίο εφαρμόζεται. Σχεδιάστηκε αφότου επιστήμονες στις ΗΠΑ παρατήρησαν ότι τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες.

κρυογλυπτική στο διπλοσάγονο με Coosculpting

Με την πρωτοποριακή μέθοδο της ασφαλούς ψύξης του λίπους, τα λιποκύτταρα αποβάλλονται χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα αλλά ούτε και οι υπόλοιποι ιστοί που περιβάλλουν το λίπος. Όταν τα κύτταρα του λίπους ψύχονται και καταστρέφονται, απομακρύνονται με ασφάλεια από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε ένα σοβαρό κίνδυνο που ενέχουν άλλες πιο επεμβατικές διαδικασίες όπως π.χ. η λιποαναρρόφηση ή και ενέσιμες θεραπείες όπως η Kybella, η οποία μάλιστα έχει συνδεθεί με προσωρινές νευρικές βλάβες στην περιοχή του πηγουνιού.

Αντιμετώπιση του διπλοσάγονου: Νέα εφαρμογή CoolMini

Η νέα εφαρμογή CoolMini σχεδιάστηκε με γνώμονα την δύσκολη περιοχή του πηγουνιού, εφάπτεται σε αυτή και εφαρμόζει άψογα, για να έχει η θεραπεία ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), η θεραπεία με CoolMini είναι η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος για τη μόνιμη αφαίρεση του λίπους στο διπλοσάγονο.

Το ιατρικό κέντρο MC Center είναι το πρώτο στην Ελλάδα που έφερε τη νέα εφαρμογή κρυογλυπτικής Coolsculpting για την περιοχή του πηγουνιού, ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής ιατρικής.

κρυογλυπτική coolsculpting mini mini coolsculpting για το διπλοσάγονο

Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του τοπικού λίπους από τα γόνατα και την περιοχή μπροστά από την μασχάλη (το σημείο που πιέζει το σουτιέν).

Σε αντίθεση με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, μετά την θεραπεία με CoolMini μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την ημέρα σας και τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας αφού δεν χρειάζεται κανένα διάστημα αποθεραπείας.

Με το CoolMini δεν υπάρχουν τομές, ούτε αφήνει ουλές και σημάδια στο ευαίσθητο σημείο του σαγονιού.

Η θεραπεία για το διπλοσάγονο είναι γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα) και απαιτούνται 1-2 επισκέψεις. Τα αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε σε 3-8 εβδομάδες από την θεραπεία, ενώ θα παρατηρείτε μέρα με τη μέρα το λίπος από την περιοχή να υποχωρεί και το πηγούνι σας να αποκτά ένα λείο και όμορφο σχήμα.

To ιατρικό προσωπικό του MC Center έχει εκπαιδευτεί στις Η.Π.Α., εξειδικεύεται αποκλειστικά στις θεραπείες με Coolsculpting, και προσφέρει με επαγγελματισμό, συνέπεια και ασφάλεια την καλύτερη μέθοδο κρυογλυπτικής στον κόσμο, τη μοναδική με έγκριση από τον FDA.

Coolmini: Η επανάσταση στην αφαίρεση λίπους από δύσκολα σημεία.

  • Η νούμερο #1 μη επεμβατική μέθοδος κρυογλυπτικής τώρα μπορεί να εφαρμοστεί στη δύσκολη περιοχή κάτω από το πηγούνι
  • Αποτελέσματα σε μόνο 1 ή 2 επισκέψεις
  • Χωρίς ενέσεις, χειρουργείο ή χρόνο αποθεραπείας
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Με πιστοποίηση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA)

Σε μια πρόσφατη κλινική μελέτη με τη νέα κεφαλή CoolMini:

83% των ασθενών έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα
8 στους 10 ασθενείς θα συνέστηναν τη θεραπεία

Τι λένε οι ειδικοί για τη νέα τεχνολογία CoolMini

 “Όταν χρησιμοποιώ την συσκευή CoolMini, έχω βέλτιστα αποτελέσματα με 1 ή 2 θεραπείες, και είναι ιδανική για τη στόχευση μικρών περιοχών” τονίζει ο Brian Zelickson,M.D., Διευθυντής του Zel Skin & Laser Specialists στην Edina, Minnesota. “Επιπλέον, καθώς η μέθοδος CoolSculpting είναι μη επεμβατική, οι ασθενείς μου μπορούν να επιστρέψουν στις συνηθισμένες τους δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία.”

“Τα αποτελέσματα που παρατήρησα χρησιμοποιώντας την συσκευή CoolMini για την θεραπεία της περιοχής κάτω από το πηγούνι είναι εξαιρετικά θετικά και αυτή η θεραπεία έχει ήδη παρουσιάσει πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών”, αναφέρει η Suzanne Kilmer, M.D.,ιδρύτρια της Laser and Skin Surgery Center στο Σακραμέντο της Β. Καλιφόρνιας.

Γνωρίστε τον πιο ανώδυνο και ασφαλή τρόπο για να αφαιρέσετε το τοπικό λίπος από το πηγούνι, αποκλειστικά με την τεχνολογία Coolmini του Coolsculpting.

κρυογλυπτική στο διπλοσάγονο πριν και μετά