liquid lift υγρό λίφτινγκ προσώπου

Το lifting της νεότητας

Ψάχνετε έναν τρόπο που θα βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση του προσώπου σας;

Η απάντηση μάλλον βρίσκεται στο liquidlift, ένα μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου. Οι νέες ιατρικές ανακαλύψεις έχουν οδηγήσει σε προηγμένες μεθόδους αντιμετώπισης της γήρανσης και άλλων ατελειών του προσώπου σας.

Πλέον με τις ενέσιμες θεραπείες η χαλάρωση και οι ρυτίδες αντιμετωπίζονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Χωρίς την επίπονη διαδικασία ενός χειρουργείου και τη μακρά περίοδο ανάρρωσης που αυτό απαιτεί, μια γυναίκα μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ποια άλλωστε δεν επιθυμεί ένα πιο νεανικό πρόσωπο με σφριγηλό δέρμα; Ιδίως αν μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και γρήγορα, χωρίς πόνο, σημάδια και μώλωπες.

Όταν όγκος σημαίνει νεότητα

Για πολλές το ζητούμενο από μια αισθητική θεραπεία είναι το τεντωμένο και λείο δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι η πληρότητα της επιδερμίδας που είναι συνυφασμένη με την νεότητα. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας σταδιακά χάνει τον όγκο και την πληρότητά του.

Οι μύες, τα οστά, το λίπος, αρχίζουν να συρρικνώνονται με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει, να χαλαρώνει και να «κρεμά»και σε αυτό να αναπτύσσονται γραμμές και σημάδια γήρανσης.

Για αυτό εμφανίζονται τα κουρασμένα μάτια, τα βυθισμένα μάγουλα και η γενική ρυτίδωση του δέρματος.
Αυτός είναι ο λόγος που το liquidlift είναι η απάντηση στην αναδόμηση του προσώπου, καθώς αναπληρώνει τον όγκο που έχουμε απολέσει προσφέροντας στήριξη από μέσα.

Το liquidlift είναι μια ενέσιμη θεραπεία που χαρίζει όγκο στο δέρμα, διορθώνει τη χαλάρωση και αποκαθιστά το νεανικό περίγραμμα του προσώπου.

Δεν περιλαμβάνει καμία χειρουργική παρέμβαση, χρησιμοποιεί μόνο βοτουλινική τοξίνη και υλικά πληρώσεως (filler) όπως το υαλουρονικό οξύ.

Με ειδικές τεχνικές οι ουσίες αυτές εγχέονται στο δέρμα ώστε να το ενισχύσουν όπου χρειάζεται, χωρίς να επηρεάζουν ή να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας.

Το liquidlift άλλωστε έχει στόχο να αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας και να «αποσιωπήσει» τα αδύναμα. Αυτά τα ενέσιμα υγρά υλικά πληρώσεως καθιστούν εντελώς περιττή τη χειρουργική επέμβαση λόγω της μεγάλης διάρκειάς τους -έως και δύο χρόνια-.

Επανασχεδιάστε το πρόσωπό σας με liquidlift

Για κάποιες, ο σκοπός αυτής της θεραπείας είναι να ανανεώσουν ολόκληρο το πρόσωπό τους, για άλλες είναι να ανασηκωθούν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου ή να έχουν ένα ομαλότερο περίγραμμα.

Αν έχετε έρθει αντιμέτωπες με την χαλάρωση του προσώπου σας, αν υποφέρετε από τις τυπικές συνέπειες της μέσης ηλικίας στο πρόσωπό σας, αν έχετε γραμμές στο πηγούνι, στο πόδι της χήνας ή κατά μήκος των πλευρών της μύτης σας, κάθετες γραμμές στα χείλη και απώλεια όγκου, τότε θα διαπιστώσετε τα μεγάλα οφέλη του «υγρού» λίφτινγκ.

Το liquidlift αποτελεί μία ειδική θεραπεία προηγμένης δερματικής πλήρωσης που σχεδιάζεται και εφαρμόζεται σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και διατηρεί τη συμμετρία του προσώπου σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση της εικόνας των σιαγόνων, τη διόρθωση της περιοχής κάτω τα μάτια και την ανόρθωση των γωνιών του στόματος.

Ακόμα μπορεί να «ανοίξει» το βλέμμα μέσα από την ανόρθωση των φρυδιών και των κροτάφων και την απομάκρυνση των μαύρων κύκλων, να αποκαταστήσει το σχήμα στο πηγούνι και τα μάγουλα, αλλά και να λειάνει την μύτη σε περίπτωση που είναι στραβή λόγω κληρονομικότητας, από κάποιο προηγούμενο ατύχημα ή σπάσιμο (κόκκαλο που πετάει, καμπούρα).

Το liquidlift πραγματοποιείται με απλή τοπική αναισθησία και η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται μεταξύ 30 με 45 λεπτών.

Τα αποτελέσματα μιας τυπικής διαδικασίας περιλαμβάνουν:

  • Την ήπια ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου, από το μέτωπο ως το σαγόνι
  • Την αναπλήρωση και αύξηση των ζυγωματικών
  • Την ανύψωση των γωνιών του στόματος και το «γέμισμα» των χειλιών
  • Το «άνοιγμα» του βλέμματος μέσω της ανόρθωσης των φρυδιών και της διόρθωσης της περιοχής κάτω από τα μάτια
  • Την διόρθωση των σιαγόνων
  • Την επαναφορά της συμμετρίας του προσώπου
  • Τον καθορισμό της γραμμής του σαγονιού
  • Την ανόρθωση του λαιμού και την εξομάλυνση των κυκλικών γραμμών του

Έτσι, το liquidlift αποκαθιστά την καμπυλότητα του περιγράμματος (οβάλ σχήμα) του προσώπου σας με έναν ήπιο τρόπο και επαναφέρει την αισθητική αρμονία των χαρακτηριστικών που είχατε νεότερη, χωρίς χειρουργείο.