μεσοθεραπεία προσώπου

Δώστε στο δέρμα σας την τροφή που χρειάζεται και κάντε το χρόνο φίλο σας!

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα στο πρόσωπό σας χωρίς να καταφύγετε σε επεμβατικές μεθόδους; Τότε η μεσοθεραπεία προσώπου θα γίνει το μυστικό της ανανεωμένης σας εμφάνισης.

Πως λειτουργεί η μεσοθεραπεία προσώπου;

Ενεργά συστατικά, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες (A,B, C, E & E) και μέταλλα εκχύονται με πολύ μικρές ενέσεις στο βάθος του δέρματος. Όσο μεγαλώνουμε, η κυκλοφορία μειώνεται, και αυτό οδηγεί σε κουρασμένη όψη.

Μεσοθεραπεία προσώπου MC Medical CenterH μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ασφαλής, φυσική διαδικασία που προσφέρει βαθιά στο δέρμα σας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, με στόχο την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου σας.

Ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, και αυξάνεται ταυτόχρονα ο μεταβολισμός του δέρματος. Καθώς το δέρμα σας γερνάει, η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται, με αποτέλεσμα τη μείωση του οξυγόνου και των θρεπτικών συστατικών που θρέφουν το δέρμα, και επίσης εμποδίζεται η ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τις τοξίνες. Αυτοί είναι οι λόγοι που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση και κάνουν θαμπή την επιδερμίδα.

Με τη χορήγηση στο βάθος του δέρματος ενός cocktail συστατικών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, θα δείτε ένα νέο πρόσωπο. Μετά τη μεσοθεραπεία, το δέρμα δείχνει ανανεωμένο, ξεκούραστο, λαμπερό και σφριγηλό.

Ποια είναι τα συστατικά που εκχέονται;

  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος.
  • Βιταμίνη C, που έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών στις ίνες του κολλαγόνου και συμβάλλει στη διόρθωση των δυσχρωμιών. Επιπλέον, δίνει φωτεινότητα.
  • Βιταμίνη Ε, που προφυλάσσει τα κύτταρα.
  • Βιταμίνη Α αλλά και τα παράγωγά της που έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση.
  • Υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται για έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη.

μεσοθεραπεία

Πως ανακαλύφθηκε;

Από την ιατρική στην οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1952, η μεσοθεραπεία πρόσφερε θεραπευτικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ασθενών που έπασχαν από αρθρίτιδα.

Ο γάλλος ιατρός Dr. Michel Pistor, είναι ο πρώτος που την ανακάλυψε, όταν χορήγησε ενδοδερμικά φαρμακευτικές ουσίες για να αντιμετωπίσει τις αρθροπάθειες και διαπίστωσε πως είχαν μεγάλη επίδραση.

Αργότερα, άρχισε να εφαρμόζεται και στην αισθητική ιατρική, ενώ το 1987 αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία ως μία ξεχωριστή ιατρική ειδικότητα.

H μεσοθεραπεία είναι ιδανική για ανάπλαση του δέρματος χωρίς επέμβαση. Η έκχυση του υλικού γίνεται στο δέρμα με πολύ μικρές ενέσεις, είναι μια πολύ γρήγορη και ασφαλής διαδικασία η οποία εκτελείται από πλαστικό χειρουργό.

Σε όποια ηλικία και αν είστε, η μεσοθεραπεία είναι πολύτιμη και σημαντική στη διατήρηση της σφριγηλότητας και νεανικότητας του προσώπου σας, καθώς καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ συγχρόνως ενισχύει την εσωτερική ανάπλαση των κυττάρων.

Στο ιατρικό κέντρο MC Medical Center η μεσοθεραπεία είναι από τις πρώτες αισθητικές θεραπείες που προτείνουμε για την αντιμετώπιση της γήρανσης και της κουρασμένης όψης στο πρόσωπο, καθώς προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθειά ενυδάτωση στο δέρμα.

Προλαμβάνει και θεραπεύει καταστάσεις του δέρματος όπως είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση αλλά και η θαμπάδα. Τα κύτταρα του προσώπου ανανεώνονται και έτσι τονίζεται το περίγραμμα του προσώπου, τονίζονται οι γωνίες και αποκτάτε άμεσα σφρηγιλότητα. Είναι μια ιδιαίτερα γρήγορη και απλή θεραπεία, χωρίς χρόνο ανάρρωσης, που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη συνεδρία, και γίνονται ακόμα πιο έντονα τις επόμενες ημέρες.

Αν, λοιπόν, θέλετε να τονώσετε την επιδερμίδα, να της δώσετε λάμψη και ζωντάνια με έναν ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα οφέλη της μεσοθεραπείας.

  • Άμεση λείανση των ρυτίδων
  • Σύσφιγξη του δέρματος
  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας