lifting με νήματα προσώπου

Tον τελευταίο καιρό, κάθε φορά που στέκεστε μπροστά από τον καθρέφτη συνηθίζετε να τραβάτε το δέρμα σας προς τα πίσω; Φαντασιώνεστε πως θα έμοιαζε το πρόσωπό σας μετά από ένα λίφτινγκ με νήματα προσώπου; Θέλετε να δείχνει ξανά φρέσκο και νεανικό;

Νήματα προσώπου: Αψηφήστε την βαρύτητα

Πιθανότατα τα χρόνια έχουν αρχίσει να αφήνουν τα σημάδια τους και αυτό δεν σας αρέσει. Είναι αναπόφευκτο ότι το δέρμα όλων θα εμφανίσει χαλάρωση με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά στις σιαγόνες, στα μάγουλα, στην περιοχή του λαιμού και κάτω από το πηγούνι, το δέρμα χαλαρώνει και κρεμά αισθητά, προδίδοντας την απαρχή του γήρατος με τρόπο πιο εμφανή και από τις ρυτίδες.

Αν τα σχόλια που επιθυμείτε να ακούτε από τους γύρω σας είναι «Πόσο νέα δείχνεις!» και «Ποιο είναι αυτό το καταπληκτικό make-up που χρησιμοποιείς», έχει έρθει η ώρα να στραφείτε στα PDO νήματα. Τα νήματα προσώπου PDO είναι το πιο διακριτικό και αποτελεσματικό λίφτινγκ που υπάρχει αυτήν την στιγμή στις κοσμητικές θεραπείες. Η διαδικασία διαρκεί όσο το μεσημεριανό σας γεύμα και δεν είναι καθόλου επεμβατική. Ετοιμαστείτε να δείχνετε ξανά νέα και λαμπερή.

Αναίμακτο Λίφτινγκ, χωρίς τομές και ουλές

Το MC Medical Center, ακολουθώντας την διεθνή πρωτοπορία προχωρά την αισθητική ιατρική θεραπεία ένα βήμα μπροστά, αφού συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του λίφτινγκ με χρήση νημάτων PDO, με την αναγεννητική δράση των αιμοπεταλίων. Με την σύνθεση αυτή μεγιστοποιείται η σύσφιξη και η ανόρθωση της επιδερμίδας αφού πυροδοτείται η παραγωγή κολλαγόνου.

Lifting με Νήματα προσώπου PDOΤο μικροσκοπικό πλέγμα από νήματα που θα τοποθετηθεί χωρίς καθόλου πόνο, θα νικήσει την πτώση του δέρματος που οφείλεται στην βαρύτητα και θα ανορθώσει τα ανατομικά στοιχεία του προσώπου σας, ενώ η κυτταρική θεραπεία θα προσφέρει επιπλέον σύσφιξη στην επιδερμίδα σας και θα εξαλείψει τις ρυτίδες.

Τα νήματα αυτά είναι λεπτά σαν κλωστές και έχουν την ικανότητα να ανορθώνουν τους μαλακούς ιστούς και να σβήνουν την χαλάρωση του δέρματος. Με μία μόνο συνεδρία το πρόσωπό σας θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο, σα να γυρίσατε μόλις από διακοπές. Κανείς δεν θα ξέρει πως υποκύψατε σε μια μυστική στιγμή ματαιοδοξίας, αφού τα νήματα σε αντίθεση με το χειρουργικό λιφτινγκ δεν αφήνουν στο δέρμα κανένα απολύτως σημάδι.

Δεν θα μπορείτε να «αφομοιώσετε» το πόσο νέα δείχνετε!

Τα νήματα προσώπου PDO είναι στην πραγματικότητα τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα που όλοι γνωρίζουμε και που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στο κλάδο της ιατρικής. Τα νήματα αυτά εισάγονται μέσα στο δέρμα χωρίς να γίνουν τομές με την βοήθεια μίας μακριάς, ιδιαίτερα λεπτής βελόνας.

αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDOΤοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια στα σημεία που χρειάζονται σύσφιξη, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει το δέρμα σε περιοχές όπως ο λαιμός, το πιγούνι, το ντεκολτέ, τα μάγουλα, αλλά και γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθησίας και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και την φύση του προβλήματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας θα είσαστε ξύπνια και μόλις τα νήματα τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να πείτε στον γιατρό πόσο σφιχτά τα θέλετε, ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί απόλυτα.

Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Με τον καιρό οι ουσίες αυτές υδρολύονται αργά και προβλέψιμα σε διάστημα 180 – 240 ημερών. Αφομοιώνονται δηλαδή από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία εισήχθησαν. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πως δεν πρόκειται να έχετε μέσα στο δέρμα σας ένα ξένο σώμα.

Νήματα προσώπου PDO MC Medical Center

Στο MC Medical Center η θεραπεία δεν σταματά στην τοποθέτηση των νημάτων. Καθώς απομακρύνεται η βελόνα με την οποία τα νήματα εισάγονται, στο μικροσκοπικό κενό που έχει δημιουργηθεί, εγχέονται αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι πολλαπλασιάζουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, παράλληλα με την ανόρθωση προωθείται η αναγέννηση της επιδερμίδας από το κολλαγόνο.

Επιτυγχάνεται η λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών και βελτιώνεται περαιτέρω η εικόνα της περιοχής του προσώπου στην οποία στοχεύουμε πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Δεδομένου ότι για να τοποθετηθούν τα νήματα προσώπου PDO δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, μπορείτε να κάνετε την θεραπεία οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε.

Μάλιστα, μπορείτε αμέσως μετά να επιστρέψετε στις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας δραστηριότητες αφού δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης.

Η φυσική και ανώδυνη διαδικασία της ανάπλασης

Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά είναι ότι τα νήματα προκαλούν γραμμικά, υποδόρια μικροτραύματα τα οποία στοχεύουν έως ένα συγκεκριμένο βάθος, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα προκληθεί κανένα σημάδι στο δέρμα.

Με τον ανεπαίσθητο αυτό τραυματισμό, ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος. Διεγείρονται οι ινοβλάστες, πραγματοποιείται αγγειογένεση και επάγεται κολλαγόνο.

Το κολλαγόνο είναι μία φυσική πρωτεΐνη του οργανισμού μας που συνδέει τους ιστούς και κρατά το δέρμα τεντωμένο και σφριγηλό. Έτσι, τα αποτελέσματα προκύπτουν σταδιακά στην διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, καθώς δημιουργείται νέο κολλαγόνο.

Την εισαγωγή των νημάτων, ακολουθεί η κυτταρική θεραπεία με την οποία η παραγωγή κολλαγόνου επιταχύνεται και τα αποτελέσματα προκύπτουν πολύ νωρίτερα.

πριν και μετά λίφτινγκ με νήματα προσώπου

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρεται αποκλειστικά από το ιατρικό κέντρο MC Medi Center και με αυτήν θα παρατηρήσετε αξιοσημείωτη βελτίωση των προβληματικών σημείων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη κατά τις πρώτες 10 με 15 ημέρες.

Τα πλήρη αποτελέσματα θα είναι ορατά σε διάστημα ενός περίπου μήνα. Το περίγραμμα της γνάθου σας θα είναι εκλεπτυσμένο και το δέρμα του λαιμού σας ομαλό.

Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει ξανά το νεανικό οβάλ σχήμα του κι ένα απαλό και λείο δέρμα. Με την βελτιστοποίηση της κολλαγονογένεσης η συνολική διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.