1. Πλεονεκτήματα του Ultherapy
 2. Σημεία Εφαρμογής
 3. Γενικές Πληροφορίες
 4. Αναλυτικά Σημεία Υπεροχής
 5. Συχνές Ερωτήσεις
 6. Πριν-Μετά

1. Ultherapy Για πρώτη φορά Lifting Χωρίς Χειρουργείο!

Πλεονεκτήματα του Ultherapy – Σε 10 γραμμές!

 • Αποτέλεσμα όμοιο με του Lifting, αλλά χωρίς Νυστέρι
 • Εντυπωσιακή Ανόρθωση & Σύσφιξη προσώπου
 • Συσφίγγει το δέρμα κάτω από το πηγούνι
 • Καταπολεμά τη χαλάρωση σε λαιμό και ντεκολτέ
 • Διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης
 • Ανορθώνει τα φρύδια και τα βλέφαρα
 • Σβήνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας
 • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
 • Απολύτως ασφαλές
 • Δεν πονάει

Εφαρμογή


Δείτε τα Πριν & Μετά

Σημεία Εφαρμογής

Το Ultherapy δρα σε όλο το πρόσωπο, ή σε μεμονωμένες περιοχές. Αντικαθιστά τη βλεφαροπλαστική, αντίστοιχα εξαφανίζει τη χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, το μέτωπο, το λαιμό, και μην ξεχνάμε την περιοχή του ντεκολτέ, όπου η γήρανση του δέρματος μπορεί να «μαρτυρήσει» εύκολα την ηλικία.

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής είναι:

 • Περίγραμμα προσώπου
 • Περιοχή των ματιών
 • Πηγούνι
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ

Γενικές Πληροφορίες

To Ultherapy είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, που χρειάζεται ΜΟΝΟ μία συνεδρία και διαρκεί 40 λεπτά. Πρώτη φορά μηχάνημα στην αισθητική ιατρική εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπέρηχων. Οι στοχευμένοι υπέρηχοι (high intensity focused ultrasound) που χρησιμοποιεί το Ultherapy δημιουργούν θερμότητα στο βάθος του δέρματος, και όχι επιφανειακά. Το θερμικό αυτό φαινόμενο πυροδοτεί μια διορθωτική διαδικασία που ενδυναμώνει το υπάρχον κολλαγόνο, αλλά συγχρόνως, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, παράγει επίσης νέο κολλαγόνο.

Αμέσως μετά τη θεραπεία φαίνεται μεγάλη αλλαγή. Βλέπετε το δέρμα σφριγηλό και τονωμένο και το περίγραμμα του προσώπου ανορθωμένο. Το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται σε μια περίοδο δύο με τριών μηνών, ενώ διαρκεί 2 χρόνια.

Αναλυτικά Σημεία Υπεροχής

Χωρίς νυστέρι

Το χειρουργικό λίφτινγκ σημαίνει τομές, ράμματα, ολική αναισθησία, μεγάλος χρόνος αποθεραπείας και σε πολλές περιπτώσεις επιπλοκές από την επέμβαση. Αν προσθέσετε και τον κίνδυνο που πάντα συνοδεύει ένα χειρουργείο, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τις εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής αισθητικής; Η διαδικασία του επεμβατικού λίφτινγκ εκτός του ότι μπορεί να αφήσει ουλές και σημάδια, επιπρόσθετα έχει το ρίσκο του ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι φυσικό.

Χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία

Πρώτη φορά μηχάνημα στην αισθητική ιατρική εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπέρηχων. Οι στοχευμένοι υπέρηχοι (high intensity focused ultrasound) που χρησιμοποιεί το Ultherapy δημιουργούν θερμότητα στο βάθος του δέρματος, και όχι επιφανειακά. Το θερμικό αυτό φαινόμενο πυροδοτεί μια διορθωτική διαδικασία που ενδυναμώνει το υπάρχον κολλαγόνο, αλλά συγχρόνως, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, παράγει επίσης νέο κολλαγόνο. Η απεικόνιση και η τεχνολογική αρτιότητα του μηχανήματος επιτρέπει στον ιατρό να βλέπει με ακρίβεια τα στρώματα του ιστού και να κατευθύνει τους υπερηχητικούς παλμούς εκεί όπου η εναπόθεση της ενέργειας θα είναι πιο αποτελεσματική.

Μια μόνο συνεδρία – Μικρός χρόνος θεραπείας

Καμία άλλη μέθοδος ανόρθωσης και σύσφιξης δεν απαιτεί μόνο μια συνεδρία, και βέβαια το εντυπωσιακό είναι ο χρόνος της θεραπείας: για όλο το πρόσωπο χρειάζονται μόλις σαράντα λεπτά, για την περιοχή των ματιών είκοσι λεπτά. Σε λιγότερο από μια ώρα και με μια μόνο επίσκεψη έχετε επιτύχει όλα όσα άλλες θεραπείες χρειάζονται περισσότερο χρόνο και βέβαια πολλές επαναλήψεις.

Άμεσα αποτελέσματα

Αμέσως μετά τη θεραπεία φαίνεται μεγάλη αλλαγή. Βλέπετε το δέρμα σφριγηλό και τονωμένο και το περίγραμμα του προσώπου ανορθωμένο. Το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται σε μια περίοδο δύο με τριών μηνών. Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται σταθερά για ακόμα έξι μήνες μετά από τη θεραπεία, και αυτό σημαίνει πως διαρκώς βλέπετε αλλαγή του προσώπου σας προς το καλύτερο.

Διάρκεια δύο χρόνια

Δεν υπάρχει άλλη μη επεμβατική μέθοδος  με τόσο μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος. Το fractional laser, όπως κα οι ραδιοσυχνότητες (RF) έχουν μικρό χρόνο δράσης και απαιτούν πολλές επαναλήψεις για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα, διότι στοχεύουν στην επιφάνεια του δέρματος. H βοτουλινική τοξίνη (BTX) διαρκεί τέσσερις με έξι μήνες, το υαλουρονικό οξύ οκτώ με δώδεκα μήνες ενώ τα νήματα ένα χρόνο. Αντιθέτως,  με το Ultherapy  διατηρείτε νεανική όψη για δύο ολόκληρα χρόνια. Στα συν της θεραπείας, είναι η διαπίστωση πως ακόμα και όταν σταματήσει η ενεργή δράση της το δέρμα εξακολουθεί να δείχνει νεότερο και φρεσκότερο από ότι πριν την εφαρμογή.

Προσιτό κόστος

Το χειρουργικό λίφτινγκ είναι μια αρκετά ακριβή διαδικασία, για αυτό και πολλοί το αποφεύγουν. Το Ultherapy έχει συγκριτικά χαμηλότερο κόστος, και επίσης είναι σημαντικό πως πραγματοποιείται μόνο μια φορά, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους όπως το υαλουρονικό οξύ, το thermage, αλλά και τα νήματα, οι οποίες απαιτούν συχνές επαναλήψεις. Αν αθροίσετε τον αριθμό των επισκέψεων που χρειάζονται άλλες θεραπείες και πολλαπλασιάσετε με την εκάστοτε τιμή, θα διαπιστώσετε πως το Ultherapy τελικώς είναι φθηνότερο.

Η μόνη συσκευή για το πρόσωπο με έγκριση του FDA

Η πιστοποίηση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) δόθηκε μετά από εκτεταμένες κλινικές μελέτες, και πλέον υπάρχουν καταγεγραμμένες πάνω από 350.000 εκτελεσμένες θεραπείες παγκοσμίως. Όπως είναι γνωστό στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, η πιστοποίηση από τον FDA είναι πολύ σπάνια σε μηχανήματα και εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της εκάστοτε θεραπείας.

Φυσικό αποτέλεσμα

Το Ultherapy διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Με την πυροδότηση της παραγωγής κολλαγόνου, ο οργανισμός διορθώνει εσωτερικά τις ατέλειες χωρίς να παραμορφώνει και χωρίς να επιβαρύνεται με τοξίνες ή πρόσθετα.

Χωρίς παρενέργειες

Το Ultherapy δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου: η δράση του δεν επηρεάζεται από την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία. Ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Το μόνο που νιώθει κανείς μετά το τέλος της θεραπείας είναι ένας ήπιος ερεθισμός στο σημείο που έχει γίνει η εφαρμογή, και παρατηρείται ερυθρότητα. Σε διάστημα μερικών ωρών αυτές οι ενοχλήσεις εξαφανίζονται.

Συχνές Ερωτήσεις

– Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να το εφαρμόσετε;

Αν έχετε ήπια ή μέτρια χαλάρωση μπορείτε να ξεκινήσετε προληπτικά τη θεραπεία ενάντια στη φθορά του χρόνου. Όσο πιο νωρίς βοηθήσετε τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και να διατηρήσει το υπάρχον, τόσο πιο αργά θα ξεκινήσει η γήρανση.  Μπορεί να είστε 30 και να νιώθετε πως θέλετε να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, ή να έχετε παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης στα 40 και να θέλετε να σταματήσετε τη φθορά του χρόνου, ακόμα και να πλησιάζετε τα 60 αλλά να μην θέλετε για κανένα λόγο να μπείτε στο χειρουργείο. Είναι μια θεραπεία ιδιαίτερα αγαπητή και στους άνδρες, λόγω του φυσικού αποτελέσματος που προσφέρει και του σύντομου χρόνου που χρειάζεται.

– Πόσο διαρκεί;

Δεν υπάρχει άλλη μη επεμβατική μέθοδος  με τόσο μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος. Το fractional laser, όπως κα οι ραδιοσυχνότητες (RF) έχουν μικρό χρόνο δράσης και απαιτούν πολλές επαναλήψεις για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα, διότι στοχεύουν στην επιφάνεια του δέρματος. H βοτουλινική τοξίνη (BTX) διαρκεί τέσσερις με έξι μήνες, το υαλουρονικό οξύ οκτώ με δώδεκα μήνες ενώ τα νήματα ένα χρόνο. Αντιθέτως,  με το Ultherapy  διατηρείτε νεανική όψη για δύο ολόκληρα χρόνια. Στα συν της θεραπείας, είναι η διαπίστωση πως ακόμα και όταν σταματήσει η ενεργή δράση της το δέρμα εξακολουθεί να δείχνει νεότερο και φρεσκότερο από ότι πριν την εφαρμογή.

– Πονάει;

Όχι! Είναι μια ανεκτή θεραπεία.

Πριν & Μετά