3D Lipo

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενός τόσο επίμονου προβλήματος που απασχολεί για ιατρικούς αλλά και αισθητικούς λόγους χιλιάδες ανθρώπους, γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές ένα μόνο είδος θεραπείας δεν είναι αρκετό. Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συνδυασμό θεραπειών για να αντιμετωπίσουμε το επίμονο πρόβλημα. Πλέον, με ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής, το 3D Lipo το οποίο συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, επιτυγχάνουμε το σωστό συνδυασμό.

Υπάρχουν επιστημονικά μυστικά;

Στην ιατρική μυστικό θεωρείται ο συνδυασμός θεραπειών ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί ασφαλέστερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Τρεις μέθοδοι σε ένα μηχάνημα: Μια τρισδιάστατη (3D) αντιμετώπιση του προβλήματος που λόγω του συνδυασμού, συντελεί στο μέγιστο αποτέλεσμα για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των λιποκυττάρων σε τοπικό επίπεδο.

Οι τρεις αυτές μέθοδοι, Cavitation, Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση) και οι ραδιοσυχνότητες (RF) εφαρμόζονται διαδοχικά ή παράλληλα σε πρωτόκολλα. Έτσι, αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα τόσο σε επίπεδο περιοχής όσο και σε επίπεδο ατόμου, βάση ιατρικού ιστορικού, το τοπικό πάχος και είναι ικανές να μειώσουν τα λιποκύτταρα στην περιοχή ή στις περιοχές που δρουν. Παράλληλα, επιτυγχάνονται αποτελέσματα που αφορούν την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά:

Cavitation

Η τεχνολογία Cavitation αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ομορφύνουν τη σιλουέτα τους και να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπέρηχους σε χαμηλή συχνότητα και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσα από το λεμφικό σύστημα (ένα φυσικό φαινόμενο, γνωστό ως σπηλαίωση).

Μέσω της δράσης των υπέρηχων, στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάνε, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Στη συνέχεια, το περιεχόμενο των λιποκυττάρων διοχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία. Η θεραπεία αφαιρεί τα λιποκύτταρα, συσφίγγει το δέρμα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Μέσος όρος απώλειας λίπους από τη θεραπεία Cavitation είναι 2-4 εκατοστά από την πρώτη θεραπεία, ενώ αυτό αυξάνεται στις επόμενες 7 ημέρες.

Η θεραπεία Cavitation αφαιρεί τα λιποκύτταρα, συσφίγγει το δέρμα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση)

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Η μέθοδος της Cryolipolysis βασίζεται στην αρχή του ψύχους: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης κυριολεκτικά παγώνει τις προβληματικές περιοχές σε -6 βαθμούς Κελσίου για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και να τα οδηγήσει σε νέκρωση. Κατόπιν, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό το οποίο αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος (με τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης). Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, θα δείτε σημαντική μείωση του λίπους μετά από ένα μήνα, και το ολικό αποτέλεσμα σε δύο-τρεις μήνες.

Aπαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος ώστε να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του. Η διάρκεια της θεραπείας κρυολιπόλυσης είναι περίπου 1 ώρα.

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Η μέθοδος της ραδιοσυχνότητας (RF) θερμαίνει το δέρμα στους περίπου 38 βαθμούς Κελσίου για να ενεργοποιήσει την αύξηση κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά συστατικά για νεανικό, σφριγηλό δέρμα. Στους 41 βαθμούς κελσίου, υγροποιεί το λίπος στα κύτταρα, δηλαδή το διαλύει και το αφαιρεί από το σώμα μέσω του ήπατος. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν την ιδιότητα να περνούν στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζουν τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της. Η θεραπεία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζει το δέρμα. Εφαρμόζεται τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, με διαφορετικές κεφαλές μεν αλλά με την ίδια αποτελεσματικότητα. Ως αίσθηση, το μόνο που εισπράττει το υπό θεραπεία άτομο είναι μια θερμότητα η οποία όμως είναι ακίνδυνη και χωρίς προβλήματα: δεν δημιουργεί κοκκινίλες ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα.

Δοκίμασε το 3D Lipo για τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι

Η τεχνολογία του Cavitation + Cryolipolysis καταστρέφει με φυσικό τρόπο τα λιποκύτταρα. Το πλεονέκτημα είναι πως δεν χρειάζεται να αθληθεί κανείς μετά τη θεραπεία έτσι ώστε να μεταβολίσει το λίπος, γεγονός που προσδίδει υπεροχή έναντι άλλων μεθόδων. Επιπρόσθετα, με το συνδυασμό των ραδιοσυχνοτήτων και του 3DDermology, μπορείτε να συσφίξετε το δέρμα και βέβαια να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία προσφέρει μια σειρά από μη επεμβατικές συνεδρίες που στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως κοιλιά, χαλαρό δέρμα μετά από απώλεια βάρους και βέβαια όψη του πορτοκαλιού από τους μηρούς.

Για να αποκτήσετε ένα άψογο σώμα για bikini, εξαιρετικά ψυχρά κύματα όπως και υπέρηχοι «σκοτώνουν» τα λιποκύτταρα, θερμά κύματα ραδιοσυχνότητας διαλύουν το λίπος και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ το σύστημα roller λειαίνει τους μηρούς με ασφάλεια και σε ελάχιστο χρόνο.

Με την μέθοδο Cavitation υπάρχει μείωση του τοπικού λίπους 10%.

Με την Κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού λίπους 20-40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Αθροιστική λύση: Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι με τον συνδυασμό των θεραπειών του 3D Lipo επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην αφαίρεση των λιποκυττάρων, αυξάνοντας θεαματικά το ποσοστό έναντι της χειρουργικής λιποαναρρόφησης.

 

3D LIPO

Ένας μοναδικός συνδυασμός θεραπειών που εγγυάται:

  • Βέλτιστα και με ασφάλεια αποτελέσματα
  • Εξαιρετική λύση και για την κυτταρίτιδα
  • Εξαφανίζει τα λιποκύτταρα για πάντα
  • Μη χειρουργική διαδικασία σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση
  • Τα αποτελέσματα ΔΕΝ εξαρτώνται από το αν ακολουθείτε πρόγραμμα άσκησης
  • Καμία ενόχληση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και μηδενικός χρόνος αποθεραπείας3D Lipo canvas αποτελεσμάτων

Το 3D LIPO αποτελεί ένα συνδυασμό θεραπειών προσιτό σε κόστος για να μειώσετε το τοπικό λίπος, να συσφίξετε το δέρμα και να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα στους μηρούς.

Το ιατρικό προσωπικό του MC Medical Center, ιατροί, νοσηλευτές και αισθητικοί, έχει λάβει εκπαίδευση για θέματα τοπικού πάχους στην Αμερική και είναι ειδικευμένο στην εξατομίκευση των προγραμμάτων ακολουθώντας πρωτόκολλα θεραπείας που αφορούν την στοχευμένη αντιμετώπιση και εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους.