Μην παλεύετε άσκοπα με το τοπικό πάχος. Διώξτε το για πάντα με τη θεραπεία Coolsculpting.

Η πρωτοποριακή θεραπεία λιπογλυπτικής Coolsculpting μπορεί να διαμορφώσει την σιλουέτα που πάντοτε επιθυμούσατε απομακρύνοντας το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο, χωρίς πόνο, σε διάστημα μίας μόνο ώρας.

Το τοπικό λίπος έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Σε αντίθεση με τα παραπανίσια κιλά και την χαλάρωση, δεν βελτιώνεται ούτε με τη δίαιτα, ούτε με τη σωματική άσκηση.

Έτσι, ακόμα κι αν ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή και αποφεύγετε τις ατασθαλίες, το τοπικό λίπος θα επιμένει. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αποθήκες λίπους στους μηρούς, στα μπράτσα και σε άλλα σημεία του σώματός μας οφείλονται στην κληρονομικότητα και στα γονίδια.

Γιατί να επιλέξετε το CoolSculpting

 • Αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος χωρίς χειρουργείο ή φαρμακευτική αγωγή
 • Απομακρύνει τα λιποκύτταρα συνολικά, δεν μειώνει απλά το μέγεθός τους
 • ‘Εχει μόνιμο αποτέλεσμα
 • Είναι ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία
 • Απαιτεί μια μόνο συνεδρία
 • Δεν απαιτεί αποθεραπεία
 • Είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης με πιστοποίηση από τον FDA
 • Μειώνει το λίπος ως και 40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση

Δείτε το video:

Τι είναι το Coolsculpting

Το Coolsculpting είναι μία μη επεμβατική συσκευή για την κρυολιπόλυση που μπορεί να εξαλείψει το τοπικό πάχος και να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματός σας.

Πρόκειται για μία μοναδική διαδικασία, που αναπτύχθηκε στην Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και βασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, μίας διαδικασίας που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες πεθαίνουν.

Η αχίλλειος πτέρνα δηλαδή του λίπους είναι: το κρύο.

Το Coolsculpting χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη καταφέρνει να επηρεάσει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και να τα απομακρύνει από το σώμα.

Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Για την ακρίβεια, το Coolsculpting είναι μία καινοτόμος θεραπεία που έρχεται να αντικαταστήσει την επεμβατική λιπογλυπτική.

Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2.500.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη μέθοδο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Αντίο πεισματάρικα λιποκύτταρα

 1.  Η συσκευή του coolsculpting διαθέτει 6 ξεχωριστές κεφαλές και η καθεμία απευθύνεται στην ανατομία της κάθε περιοχής που πρόκειται να θεραπεύσει. Η κεφαλή μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε απόπτωση (προγραμματισμένος βιολογικός θάνατος των λιποκυττάρων). Μόνο το Coolsculpting προσφέρει την κατοχυρωμένη Freeze Detect τεχνολογία που σας εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Κατά τη διαδικασία της φαγοκυττάρωσης τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λυμπαθητικού συστήματος. Την ώρα της θεραπείας, καθώς η περιοχή μουδιάζει δεν νιώθετε καμία απολύτως ενόχληση, ενώ η αίσθηση του κρύου διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.
 2.  Το Coolsculpting επηρεάζει μόνο τα κύτταρα του λίπους αφήνοντας ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς του δέρματος. Με την ψύξη τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα δια μέσου της λεμφικής οδού, σε ένα διάστημα συνολικά τριών με τεσσάρων μηνών.
 3. Το κύριο πλεονέκτημα της θεραπείας του Coolsculpting είναι ότι απομακρύνει την περίσσεια λιποκυττάρων. Δεν μειώνει απλά το μέγεθός τους όπως συμβαίνει για παράδειγμα όταν παίρνουμε κιλά, αλλά τον αριθμό των λιποκυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε βάρος μελλοντικά η συγκεκριμένη περιοχή δεν θα «παχύνει» γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν τα λιποκύτταρα εκεί.
 4. Μετά το Coolsculpting τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συμπυκνώνονται και ελαττώνουν το στρώμα του λίπους στο δέρμα, μειώνοντας την περιφέρειά σας και τους πόντους σας. Έτσι το σώμα σας είναι πιο λεπτό και αρμονικό.

Όμορφο σώμα χωρίς ψωμάκια, love handles και περιττά παχάκια

Σας προβληματίζουν τα «ψωμάκια» σας; Σας ενοχλούν τα παχάκια στις μασχάλες που σχηματίζονται όταν φοράτε το σουτιέν σας; Είστε άνδρας κι εκνευρίζεστε με τα λεγόμενα “σωσίβια” στη μέση σας;

Αν το επίμονο λίπος καταστρέφει το σχήμα στα γόνατά σας, αν το διπλοσάγονο χαλάει το οβάλ του προσώπου σας, αν το σώμα σας θα μπορούσε να είναι ιδανικό αλλά σας απογοητεύει στα σημεία, είναι κρίμα να μην κάνετε κάτι γι’ αυτό.

Είναι όμως  σημαντικό να θυμόμαστε ότι το coolsculpting δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος και απώλειας βάρους.  Αποτελεί μία διαδικασία που εξαλείφει στοχευμένα την εναπόθεση λίπους σε μικρές περιοχές του σώματος.
Γι’ αυτό και απευθύνεται κυρίως σε άτομα τα οποία είναι κοντά στο φυσιολογικό τους σωματικό βάρος.

Περιοχές εφαρμογής Coolsculpting

 • Τα love handles (πλαινά της μέσης)
 • Το λίπος στο στομάχι
 • Τα «ψωμάκια», εξωτερικό των μηρών
 • Το εσωτερικό των μηρών
 • Η πλάτη
 • Τα πλευρά
 • Τα μπράτσα
 • Το λίπος στην πρόσθια περιοχή της μασχάλης
 • Τα γόνατα
 • Το «διπλοσάγονο», πηγούνι

Γιατί σε εμάς;

Το MC Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει 2 μηχανήματα Coolsculpting.

Δίνει έτσι την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν στον ίδιο χρόνο δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος. Δεδομένου ότι η κάθε θεραπεία διαρκεί 1-2 ώρες το MC Center προσφέρει ταχύτερες θεραπείες και πιο άμεσα αποτελέσματα χωρίς ταλαιπωρία.

Επιπλέον, το ιατρικό προσωπικό του MC Center έχει λάβει την εκπαίδευσή του στις Η.Π.Α. και είναι εξειδικευμένο αποκλειστικά στις θεραπείες του Coolsculpting. Δεν πραγματοποιεί δηλαδή θεραπείες άλλου τύπου. Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ιατρού και το σχέδιο της θεραπείας προσαρμόζεται, ώστε να ικανοποιεί τους στόχους του κάθε ατόμου.

Τα αποτελέσματα του Coolsculpting είναι μόνιμα, καθώς τα λιποκύτταρα που παγώνουν-καταστρέφονται-απομακρύνονται, δεν μπορούν να δημιουργηθούν ξανά.

Τα περισσότερα άτομα θα αρχίσουν να βλέπουν αποτελέσματα το συντομότερο τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ενώ τα πλήρη και εντυπωσιακά αποτελέσματα θα είναι ορατά τρεις περίπου μήνες μετά από την διαδικασία του Coolsculpting.