Μεσοθεραπεία: ο εχθρός της κυτταρίτιδας!

Είναι ασφαλής & εγκεκριμένη

Δεν πονάει

Διαρκεί για μεγάλο διάστημα

Δεν απαιτεί χειρουργείο: χρησιμοποιείται μια πολύ λεπτή βελόνα (4-6 χιλιοστών)

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Στοχεύει με επιτυχία στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος

Αναζωογονεί το δέρμα


Η μεσοθεραπεία είναι η ενέσιμη διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε ένα κοκτέιλ συστατικών στο μεσόδερμα με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος όπου με πολλαπλές μικρές ενέσεις εγχύονται βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, φυτικά εκχυλίσματα και φάρμακα σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Διαφορετικά μείγματα εκχέονται σε διαφορετικό βάθος, ανάλογα με τη θεραπεία και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πριν & Μετά

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Κυτταρίτιδα εννοούμε την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και εμφάνιση της λεγόμενης όψης φλοιού του πορτοκαλιού πάνω στο δέρμα.

Μπορεί να εμφανιστεί σε όλο το σώμα, ή μεμονωμένα σε μηρούς, γλουτούς, γάμπες, στην κοιλιά και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Χωρίζεται σε 4 στάδια ανάλογα με το βαθμό εμφάνισής της

  • Ασυμπτωματική
  • Ορατή όταν τσιμπάμε το δέρμα
  • Ορατή όταν το δέρμα είναι σε ηρεμία
  • Ορατή όταν στεκόμαστε ή όταν ξαπλώνουμε.

Ανεξάρτητα από το στάδιο της κυτταρίτιδας το οποίο έχετε, η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας αντιμετωπίζει την καρδιά του προβλήματος: στοχεύει απευθείας στα λιπώδη κύτταρα με άμεσα αποτελέσματα.

Το επιστημονικό προσωπικό του ιατρικού κέντρου MC Medical Center θα σας καθοδηγήσει στον αριθμό των θεραπειών που θα απαιτηθεί για να εξαφανίσετε την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας από το σώμα σας, ανάλογα με το βαθμό της.