θεραπεια προσωπου χωρις νυστερι

Μια «μαγική» θεραπεία προσώπου χωρίς νυστέρι για… αγγελική όψη!

Ανακαλύψτε μια «μαγική» θεραπεία προσώπου χωρίς νυστέρι και αποκτήστε όψη…αγγελική!

Αισθάνεστε το δέρμα σας άγριο, οι ρυτίδες επιμένουν, το περίγραμμα του προσώπου έχει χαλαρώσει αλλά δεν θέλετε επουδενί να μπείτε στο χειρουργείο.

Υπάρχει ένα νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το Angel lift προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου εκ των βάθρων χωρίς ράμματα.

Το Angel lift συνδυάζει τις πλέον δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση και στην εξάλειψη της φθοράς που προκαλεί ο χρόνος:  Fractional laser και αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου, χωρίς να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Οι δύο αυτές θεραπείες όταν συνδυάζονται οδηγούν σε ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, εξουδετερώνοντας τα σημάδια του χρόνου.

Θεραπεία προσώπου χωρίς νυστέρι: Μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία

Η θεραπεία προκαλεί την ενεργοποίηση του κολλαγόνου με την εφαρμογή του Fractional Laser. Οι ακτίνες του laser δρουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, και που ευθύνονται για τη λάμψη και την σφριγηλότητα του δέρματος. Η δράση που προσφέρει το χειρουργικό CO2 για την ανάπλαση του δέρματος μοιάζει αρκετά με εκείνη  των χημικών peeling και της δερμοαπόξεσης. Η σημαντική όμως  διαφορά είναι ότι το laser CO2 αφαιρεί τις στοιβάδες του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβες με εξάχνωση και όχι με χημικά συστατικά ή με την χρήση μίας συσκευής λείανσης της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μη ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Για τη διεξαγωγή της PRP μεσοθεραπείας προσώπου, πραγματοποιείται λήψη μικρής ποσότητας αίματος. Μετά, με τη διαδικασία της  φυγοκέντρησης, απομονώνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται εκεί όπου θέλουμε  να γίνει ανάπλαση. Οι μικροσκοπικές οπές που έχει δημιουργήσει το fractional laser  λειτουργούν ως αγωγοί επιτρέποντας τη βέλτιστη διείσδυση των αιμοπεταλίων στο χόριο. Έτσι, απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και αυξάνουν την σύνθεση του κολλαγόνου.

Η διαδικασία αυτή δημιουργεί νέους ιστούς και κατ’ επέκταση συνδράμει σε μειωμένη ερυθρότητα, ελάττωση της φλεγμονής και στη συνέχεια σε  ταχύτερη επούλωση. H θεραπεία PRP ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ εξαλείφει γρήγορα τις λεπτές ρυτίδες, χαρίζοντας λάμψη και νεανική φρεσκάδα στο πρόσωπο.

Angel Lift: Μια απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία

Το Angel lift είναι μια ανώδυνη και ασφαλής θεραπεία. Κατά την εφαρμογή του Fractional Laser προσώπου το μόνο που αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια, απόλυτα ανεκτά, ενώ πριν τη θεραπεία PRP  απαιτείται μια πολύ σύντομη αιμοληψία.

Η συνδυαστική αυτή θεραπεία ευνοεί επίσης την αποτελεσματική ανάπλαση των πλέον ευαίσθητων περιοχών όπως του λαιμού. Η χρήση των αιμοπεταλίων έχει εξελίξει αφάνταστα την μέθοδο του fractional δημιουργώντας μια καινοτόμο θεραπεία προσώπου.

Η εφαρμογή της θεραπείας πραγματοποιείται κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ συνολικά κατά μέσο όρο απαιτούνται συνολικά 3 εφαρμογές PRP και 3 Fractional laser. Ο ακριβής αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τον ιατρό αφού εξετάσει τις παραμέτρους του δέρματός σας και αξιολογήσει την κλινική εικόνα του δέρματός σας. Είναι σημαντικό να καθοριστεί ο στόχος της θεραπείας και να δοθεί προσοχή σε ένα φυσικό, όμορφο αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο πως το λίφτινγκ των αγγέλων ή angel lift έχει γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής θεραπεία προσώπου χωρίς νυστέρι. Είναι μια απόλυτα φυσική διαδικασία που ενεργοποιεί τον οργανισμό εκ των έσω να καταπολεμήσει τη φθορά και τη γήρανση, χωρίς να προκαλεί αλλεργίες. Το ειδικό θεραπευτικό πρωτόκολλο που ακολουθείται μπορεί και εξαλείφει διαταραχές στις χρωστικές ουσίες του δέρματος, δηλαδή εξαλείφει στίγματα και κηλίδες. Το δέρμα θρέφεται άμεσα καθώς μετά το Fractional laser εφαρμόζεται το PRP και μειώνεται σχεδόν τελείως η ερυθρότητα. Ο μικρός χρόνος της συνεδρίας, περίπου στα σαράντα (40) λεπτά όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας κάνουν το Angel lift πολύ αγαπητό σε πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν να αφιερώσουν φροντίδα στον εαυτό τους αλλά δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.

Η αλλαγή είναι άμεση: τα φυσικά χαρακτηριστικά διατηρούνται, όμως θα νιώσετε σαν να έχετε αφαιρέσει χρόνια από πάνω σας. Η λάμψη και η ενυδάτωση του προσώπου χαρίζουν φρεσκάδα και νεότητα αναίμακτα και γρήγορα!